Македонски | Shqip | English |

Kod inzenering

Konstruirame za da trae vecno

“КОД ИНЖЕНЕРИНГ” ДООЕЛ се занимава со производство и услуги во областа на електирично осветлување и лесни метални конструкции. Компанијата е специјализирана за проектирање и целосно изведување на надворешно осветлување и електрични инсталации, а рас   Прикажи повеќе “КОД ИНЖЕНЕРИНГ” ДООЕЛ се занимава со производство и услуги во областа на електирично осветлување и лесни метални конструкции. Компанијата е специјализирана за проектирање и целосно изведување на надворешно осветлување и електрични инсталации, а располага и со широка палета производи од сопствено производство, како: столбови за улично и декоративно осветлување, фенери во различна големина и дизајн, канделабри и арматури за живино осветление, КП-ормани и бродски армартури. Компанијата по нарачка произведува и делови од алуминиум, месинг, салумин... Во доменот на услугите, фирмата проектира, изведува и одржува осветлувања, електрични инсталации и лесни конструкции.
42.050089323673 21.452339887619
Призренска 22 бр. 50 (нас. Кучевачка бара)
Бутел, Скопjе   Прикажи мапа
Кон почеток