Македонски | Shqip | English |

Novel Nedviznosti

Гаранција за успешна соработка - Новел Недвижности

Агенција „Новел Недвижности“ - Успех базиран на одлично познавање на пазарот на недвижности и разбирање на потребите на нашите клиенти !
Novel Nedviznosti
бул.Партизански Одреди 40-1/1
Скопје, Скопjе
04 дек. 11:04 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava namestena garsonjera Karpos 3

180 ЕУР /месечно

04 дек. 11:00 Куќи/Вили , Скопjе , Скопје

Se izdava opremena kukja vo Kisela Voda

200 ЕУР /месечно

04 дек. 10:59 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob namesten stan vo Centar

250 ЕУР /месечно

04 дек. 10:52 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob prazen stan Taftalidze 1

250 ЕУР /месечно

03 дек. 12:22 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 3-sob namesten stan Taftalidze 1

650 ЕУР /месечно

03 дек. 12:22 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob namesten stan-Aerodrom

350 ЕУР /месечно

03 дек. 12:18 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 3-sob namesten stan-Karpos 2

180 ЕУР /месечно

03 дек. 12:14 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob namesten stan Aerodrom

350 ЕУР /месечно

03 дек. 11:50 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 3 sob namesten stan Taftalidze 2

250 ЕУР /месечно

03 дек. 11:50 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava dvosob namesten stan Kisela Voda

200 ЕУР /месечно

03 дек. 11:38 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob namesten stan Kozle

200 ЕУР /месечно

03 дек. 10:54 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava opremena garsonjera vo Taftalidze 1

300 ЕУР /месечно

03 дек. 10:34 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava trosoben namesten stan Kapistec

350 ЕУР /месечно

03 дек. 10:30 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob namesten stan-Karpos 4

300 ЕУР /месечно

25 ноем. 14:50 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 3 sob namesten stan Aerodrom

220 ЕУР /месечно

25 ноем. 14:46 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2soben namesten stan Centar

280 ЕУР /месечно

25 ноем. 13:10 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 4sob namesten stan Centar

400 ЕУР /месечно

25 ноем. 13:10 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 3sob namesten stan Crnice ul Bihacka

400 ЕУР /месечно

25 ноем. 12:26 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 3 sob namesten stan Karpos 3

400 ЕУР /месечно

13 ноем. 11:43 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 3 sob namesten stan Centar

600 ЕУР /месечно

13 ноем. 10:59 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 3 sob namesten stan Centar

800 ЕУР /месечно

13 ноем. 10:51 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava opremena garsonjera vo Novo Lisice

150 ЕУР /месечно

13 ноем. 10:43 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob namesten stan-Centar

350 ЕУР /месечно

07 ноем. 10:59 Станови , Скопjе , Скопје

Dvosoben stan vo Kisela Voda

38 500 ЕУР

07 ноем. 10:59 Станови , Скопjе , Скопје

Opremen stan 72m2 Taftalidze 1

80 000 ЕУР

05 ноем. 13:13 Станови , Скопjе , Скопје

3 soben stan vo Aerodrom

65 000 ЕУР

05 ноем. 13:09 Станови , Скопjе , Скопје

3 soben stan vo Gjorce Petrov

46 000 ЕУР

05 ноем. 11:55 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob namesten stan-Kisela Voda

200 ЕУР /месечно

05 ноем. 11:54 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 3-sob namesten stan-Aerodrom

350 ЕУР /месечно

05 ноем. 11:54 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob namesten stan-Kapistec

420 ЕУР /месечно

05 ноем. 11:50 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob namesten stan-Taftalidze 1

600 ЕУР /месечно

05 ноем. 11:03 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob namsten stan-Kapistec

300 ЕУР /месечно

30 окт. 11:47 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob namesten stan vo Aerodrom

270 ЕУР /месечно

30 окт. 11:34 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 3-sob namesten stan vo Kisela Voda

300 ЕУР /месечно

30 окт. 11:01 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 2-sob namesten stan vo Centar

280 ЕУР /месечно

Кон почеток