Регистрирај Pazar3 сметка и добиј 50 денари!
Македонски | Shqip | English |

SEMINARSKI-DIPLOMSKI-MAGISTERSKI-TRUDOVI

Со нас, НИКОГАШ НЕ Е ДОЦНА!

Професионална изработка на едукативни трудови според ЕКТС критериумите,(академски стил на пишување): Прикажи повеќе
Професионална изработка на едукативни трудови според ЕКТС критериумите,(академски стил на пишување):

ТРУДОВИ ОД СИТЕ НАУЧНИ ОБЛАСТИ:

- Докторски дисертации
- Магистерски трудови
- Специјалистички трудови
- Дипломски трудови
- Семинарски трудови
- Проектни задачи
- CV + Мотивационо писмо (МК&EN)
- Мини есеј и истражувачки проекти
- Табеларно прикажување на податоци
- Power point презентации
- Бизнис планови
- Анализа на случај
- Спроведување на истражување
- Трудови на слободна тема
- Анкетни листови
- Прашалници
- ЛЕКТОР по МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК со Уверение и печат

............................................................................................
Судски и стручен ПРЕВОД (АНГ <=> MAK) од сите области:

- Вршење на писмен превод во која било област:
*Право
*Економија
*Медицина,
*Информатичка технологија
*Психологија
*Социологија
*Филозофија
*Земјоделство
*Бизнис итн. со соодветно форматирање на текстот согласно формата и содржината на оригиналот, како и според потребите на клиентот.
- Лични документи
- Правни и судски документи (одлуки, пресуди, барања, тужби, жалби, договори, покани итн.)
- Сведителства, дипломи, уверенија, сертификати, потврди итн.
- Разни дозволи
- Изјави
- Препораки
- Разни изводи и извештаи вклучувајќи и изводи од матичната евиденција и финансиски извештаи
- Договори
- Полномоштва

М-р Весна ИВАНОВА
(Овластен судски преведувач)


............
Поради професионалната тимска работа во нашето работно биро,овозможуваме навистина брза изработка - работејќи според конструктивните ЕВРОПСКИ критериуми.

За нашите верни клиенти, следуваат и големи поволности.
Трудовите се изработуваат ПОЕДИНЕЧНО, за секое лице!!!

Цена по договор. Hide More

ул. Васко Каранѓелески бр.23

Скопје, Скопjе

Огласи во продавницата

Сите 1-5 од 5
Кон почеток