Регистрирај Pazar3 сметка и добиј 50 денари!
Македонски | Shqip | English |

IZRABOTKA NA DIPLOMSKI MAGISTERSKI I DRUGO

Оглас од претпријатие Се продава од: EDUCARE consulting Вчера 13:52 Поврзи се кон претпријатието за да направиш измени
СЕГА СО ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОПУСТИ !!!

Нудиме помош при целосна изработка на :
Магистерски трудови
Дипломски трудови
Специјалистички трудови
Семинарски трудови
Стручни есеи
Презентации
Студија на случај ( case study )
Анализи
Проектни работи и презентации
Методолошки скици
Истражување
Целосно спроведување на анкети и прашалници
Останати писмени работи на факултетите

Матурски проектни задачи и презентации
Проекти
Есеи
Писмени работи по македонски и англиски јазик
Состави
Анализа на секаков вид на проза и поезија
Дополнителни текстови и презентации за основно и средно образование
Квалитетна и професионална изработна на CV и мотивациони писма (Македонски, Англиски, Германски и Српски јазик)
Нудиме помош при изработка на:
Изработка на CV и мотивациони писма за студенти и др. категории на граѓани кои аплицираат за работа во Германија
Изработка на деловни писма на македонски,англиски и германски јазик.
Бизнис планови и сл.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОНУДИ :
Професионален и квалитетен превод на текст :
Македонски –Англиски
Англиски – Македонски
Македонски – Германски
Германски – Македонски

* Преводот се врши од дипломирани филолози – преведувачи

ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОНУДИ:
Вршиме learncoaching – помош при полагање – скриптирање и минимизирање на книги и скрипти од секој факултет (ќе содржат само најважната соджина на книгата\скриптата пр. 500 стр. книга на околу 100 стр.)
НАПОМЕНА: Семинарските трудови (како и останатите трудови) не се превземаат од никаква дата база односно истите се изработуваат поединечно за секој клиент. Се изработуваат на дадената тема !

ЦЕНАТА ЗА СЕКОЈА ОД НАВЕДЕНИТЕ УСЛУГИ Е ИНДИВИДУАЛНО И СПОРЕД ДОГОВОР СО КЛИЕНТОТ И ОБЕМОТ НА САМИОТ ТРУД !!!

НАВРЕМЕНА ДОСТАВА И МОЖНОСТ ЗА ЦЕЛОСНА ПРЕГЛЕДНОСТ ВО БИЛО КОЕ ВРЕМЕ ЗА ТЕКОТ НА ПИШУВАЊЕТО !!!

ТРУДОВИТЕ ( СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ,ДИПЛОМСКИ,МАГИСТЕРСКИ ) СЕ ПИШУВААТ ПО СТАНДАРДИ И КЛАСИФИКАЦИИ СПОРЕД ЕКСТ (ECTS) И СО АКАДЕМСКИ СТИЛ НА ПИШУВАЊЕ !!! ПРИ ИЗРАБОТКАТА СЕКОГАШ СЕ КОРИСТАТ РЕЛЕВАНТНИ И ВЕРОДОСТОЈНИ ИЗВОРИ КАКО И ИЗБОРИ ОД БАЗИ ЗА ИСТРАЖУВАЧИ : BASA ( види: https://www.base-search.net/ ), GOOGLE SCHOLER (види: https://scholar.google.com/ ), ACADEMIA.EDU И МНОГУ ДРУГИ. ТРУДОВИТЕ СЕ ИЗРАБОТУВААТ ОД ПРОФЕСИОНАЛНИ И ИСТИТЕ СЕ ЦЕЛОСНО АВТЕНТИЧНИ СО ШТО СЕ ЕЛИМИНИРА СЕКАКВА МОЖНОСТ ЗА ПЛАГИЈАТ !!!


Ве очекуваме вo било кое време 24/7.

Со почит,
EDUCARE consulting

Контакт:
е – mail : [email protected]
tel: 079320141
Viber: 079320141
EDUCARE consulting
079 320 141
EDUCARE consulting

EDUCARE consulting

1 Огласи во продавницата
Кон почеток