Регистрирај Pazar3 сметка и добиј 50 денари!
Македонски | Shqip | English |

TAKSI PREVOZ SOFIJA SOLUN BELGRAD TIRANA

Се продава од: Angel 26 фев. 14:03 Избриши, измени или обнови го твојот оглас
МК 🇲🇰
Ново, Сигурно, Комотно, Професионално, ОПРЕМЕНО : КЛИМА , 📀 , ВИФИ, 🚖 ТАКСИ ПРЕВОЗ
Транспортни услуги во МАКЕДОНИЈА 🇲🇰 И странство ГРЦИЈА 🇬🇷 , БУГАРИЈА 🇧🇬 , СРБИЈА 🇷🇸 , АЛБАНИЈА 🇦🇱 , КОСОВО, ЦРНА ГОРА 🇲🇪,

ЦЕНОВНИК: 💶
СКОПЈЕ - АЕРОДРОМ 🛬 - 15,€
🛬 АЕРОДРОМ - СКОПЈЕ - 15,€

СКОПЈЕ - ОХРИД 🛬 - 65,€
🛬 ОХРИД - СКОПЈЕ - 65,€

СКОПЈЕ - СОЛУН 🛬 - 80, €
🛬 СОЛУН - СКОПЈЕ - 80, €

СКОПЈЕ - АТИНА 🛬 - 300, €
🛬 АТИНА - СКОПЈЕ - 300, €

СКОПЈЕ - СОФИЈA 🛬 - 80, €
🛬 СОФИЈА - СКОПЈЕ - 80, €

СКОПЈЕ - ТИРАНА 🛬 - 120, €
🛬 ТИРАНА - СКОПЈЕ - 120, €

СКОПЈЕ - БЕЛГРАД 🛬 - 170, €
🛬 БЕЛГРАД - СКОПЈЕ - 170, €

СКОПЈЕ - НИШ 🛬 - 75, €
🛬 НИШ - СКОПЈЕ - 75, €

СКОПЈЕ - ПРИШТИНА 🛬 - 50, €
🛬 ПРИШТИНА - СКОПЈЕ - 50, €

Со вклучени ПАТАРИНИ / ВИНЕТКИ
Без дополнителни СКРИЕНИ трошоци!!!!!!
СО ВОЗИЛО ОД СЛИКИТЕ ....

Доколку се враќате во истиот ден од вашата дестинација Враќањето се наплаќа половично 50% попуст
ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ И СОРАБОТКА КОНТАКТ - 📱 АНГЕЛ ++38971271591 Можете да контактирате со НАС и на VIBER или WHAT'S APP 24/7
ЦЕНИТЕ СЕ ПО ВОЗИЛО МАХ 4 ОСОБИ. FACEBOOK страна: //www.facebook.com/TAXI-Services-Skopje-Macedonia-170486287119883/

ENG, 🇬🇧
🆕, COMFORTABLE, SECURE, EXPERIENCE Equipped with: AC, 📀 WIFI,
🚖 Transport services in MACEDONIA 🇲🇰 , and abroad GREECE 🇬🇷 , BULGARIA 🇧🇬 , SERBIA 🇷🇸 , ALBANIA 🇦🇱 , KOSOVO , MONTE NEGRO 🇲🇪, AND ALL BALKAN REGION,

PRICES LIST : 💶
SKOPJE - AIRPORT 🛬 - 15, €
🛬 AIRPORT - SKOPJE - 15, €

SKOPJE - OHRID 🛬 - 65, €
🛬 OHRID - SKOPJE - 65, €

SKOPJE - THESSALONIKI 🛬 - 80, €
🛬 THESSALONIKI - SKOPJE - 80, €

SKOPJE - ATHENS 🛬 - 300, €
🛬 ATHENS - SKOPJE - 300, €

SKOPJE - SOFIA 🛬 - 80, €
🛬 SOFIA - SKOPJE - 80, €

SKOPJE - TIRANA 🛬 - 120, €
🛬 TIRANA - SKOPJE - 120, €

SKOPJE - BELGRADE 🛬 - 170, €
🛬 BELGRADE - SKOPJE - 170, €

SKOPJE - NIS 🛬 - 75, €
🛬 NIS - SKOPJE - 75, €

SKOPJE - PRISTINA 🛬 - 50, €
🛬 PRISTINA - SKOPJE - 50, €

WHIT INCLUDE PAY TOOLS NO EXTRA COST!!!!
WHIT CAR FROM THE PICTURES ....

WE OFFER OLL CAN OF TRANSPORT IN THE BALKAN REGIONS IF YOU ARE RETURNING IN THE SAME DAY... RETURNS IS 50% DISCOUNT
FOR MORE INFORMATION AND CORPORATE CONTAC 📱 АNGEL ++38971271591 YOU CAN CONTACT US BY VIBER or WHAT'S APP 24/7 PRICES ARE BAY VEHICLE MAX 4 PERSON. FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/TAXI-Services-Skopje-Macedonia-170486287119883/
Leaflet
Кон почеток