Македонски | Shqip | English |

Objekt Oteks Ohrid GD Granit AD Skopje

Оглас од претпријатие. Се продава од: ГД Гранит АД, Скопје 22 авг. 09:03 Поврзи се кон претпријатието за да направиш измени
Цена:

-

Локација: Охрид
Простории : Друго
ГД Гранит АД Скопје продава објект Отекс Охрид ул. Егејска бб, изграден на КП9281/10 и КП9281/11 КО Охрид 2, запишан во имотен лист 94009 КО Охрид 2 со површина од 11997 m2 и земјиште со право на користење.
Заинтересираните можат да направат увид на објектот и своите понуди да ги достават по пошта до ‘’ГД Гранит АД’’ Скопје, ул.Димитрие Чуповски бр.8, 1000 Скопје или на следната е-пошта [email protected]
За дополнителни информации може за се обратите на 02 3218708 и 02 3218-791.
Нема посетени огласи
Кон почеток