Македонски | Shqip | English |

Stopanski dvor Ohrid GD Granit AD Skopje

Оглас од претпријатие. Се продава од: ГД Гранит АД, Скопје 22 авг. 09:03 Поврзи се кон претпријатието за да направиш измени
Цена:

-

Адреса: ул.Живко Чинго бб
Површина: 2802 m2
Локација: Охрид
Простории : Друго
ГД Гранит АД Скопје продава објект Стопански двор Охрид ул.Живко Чинго бб, на КП 8698/1 КО Охрид 2 со површина од 10703 m2 запишани во имотен лист 95079 КО Охрид 2.
Во рамките на Стопанскиот двор се наоѓаат објекти кои не се легализирани со вкупна површина од 2802 m2.
Заинтересираните можат да направат увид на објектот и своите понуди да ги достават по пошта до ‘’ГД Гранит АД’’ Скопје, ул.Димитрие Чуповски бр.8, 1000 Скопје или на следната е-пошта [email protected]
За дополнителни информации може за се обратите на 02 3218708 и 02 3218-791.
Нема посетени огласи
Кон почеток