Регистрирај Pazar3 сметка и добиј 50 денари!
Македонски | Shqip | English |

Nedviznosti Ohrid

Оглас од претпријатие Се продава од: БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг 23 мај 10:37 Поврзи се кон претпријатието за да направиш измени
Leaflet
🏡 БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг

🌟 Продажба и изнајмување на недвижен имот во Охрид - www.bilbord.com.mk

🔵 Покрај основите - административни активности околу купопродажба/изнајмување на недвижности вршиме изработка на 360° виртуелни тури (станови, куќи, плацеви, апартмани...)

🔵 Предноста на 360° виртуелните тури е тоа што потенцијалниот клиент од својот дом ќе можете виртуелно да прошета (внатрешно + воздушно) и детално да ја разгледа (360°) избраната недвижност.

🏡 ☑ 360° виртуелните тури имаат големо значење:

✅ Првичен впечаток за недвижноста - односно клиентот ќе знае однапред дали вреди да ја посети недвижноста или не.
✅ Клиентот побрзо врши селекција бидејќи има голем број недвижности за продажба и изнајмување што се нудат и на тој начин ќе може да ги елиминира недвижностите што не се поклопуваат со своите критериуми.
✅ Заштеда на време.
✅ Издвојување од конкуренција - недвижностите што имаат 360° виртуелни тури се повеќе впечатливи и го привлекуваат вниманието кај клиентите од останатите недвижности што немаат.

🔷 Примери:

➡ Стан (360° виртуелна тура, 3D план, скица) - https://bilbord.com.mk/?p=6&o=1214
➡ Куќа (360° виртуелна тура, 3D план, скица) - https://bilbord.com.mk/?p=6&o=1190
➡ Плац (360° виртуелна тура од земја и воздушно со дрон, означување на парцелата, означување на пристап до самиот плац) - https://bilbord.com.mk/?p=6&o=1309
➡ Апартман (360° виртуелна тура внатрешно и воздушно со дрон, означување на google maps, поставување на 360° виртуелната тура на google street view) - https://bilbord.com.mk/?p=60&o=960
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
✔ За подетални информации и 360° виртуелно разгледување на понудата посетете ја нашата официјална веб страна www.bilbord.com.mk 🔴 Изработка на 360° виртуелни тури (внатрешно од недвижноста + воздушно со дрон) со целосни ознаки за просторот и детално објаснување, 3D план и скица 🔵 Со помош на 360° виртуелните тури ќе добиете претстава за просторот и ќе можете детално да го разгледате Вашиот иден дом (исти принцип како google street view) 🌍 ОХРИД - 360° ВИРТУЕЛНА ТУРА - ДРОН - ПРЕБАРУВАЊЕ ПО ЛОКАЦИЈА 🔎 ☑ Со цел полесен преглед на нашата понуда на недвижности изработивме 360° виртуелна тура со дрон на Охрид, со тоа што ставивме акцент на населбите и поважните објекти за подобра ориентација. Ознаки: - Инфо ℹ : пребарувајте недвижности во избраниот реон - Дрон 🛸 : придвижување кон друга локација ✅ За да ја погледнете 360° виртуелната тура на Охрид од дрон кликнете на следниов линк 👇 http://www.bilbord.com.mk/?p=6&o=1072 👨‍💻 Покрај 360° виртуелната тура изработуваме 3D план и скица (премер и означување на квадратурата на секоја соба посебно) 🌟 Ние ви го доближуваме поблиску Вашиот иден дом и го создаваме првиот впечаток а Ваше е да нè контактирате и да закажете разгледување ИЗДАВАЊЕ ✅ 🌟 Агенцијата за недвижности и маркетинг 'БИЛБОРД' поседува GOOGLE STREET VIEW - TRUSTED BADGE и се наоѓа на официјалната страна од Google за Google street view - Trusted Pro. 📣 На нашата веб страна www.bilbord.com.mk во секторот ИЗДАВАЊЕ можете да пребарувате недвижности за издавање во Охридскиот регион. Ние како агенција за недвижности и маркетинг ги изработуваме 360° виртуелните тури (внатрешно од недвижноста + воздушно со дрон) и вршиме целосна промоција и маркетинг. ☑ Што добивате: ✅ Професионална 360° виртуелна тура (внатрешно од недвижноста + воздушно со дрон) поставена на www.bilbord.com.mk со целосни ознаки за просторот и детално објаснување ✅ Видео од недвижноста ✅ Означување на google maps ✅ Поставување на 360° виртуелната тура на google street view
Посетете ја нашата продавница
ул.Дејан Војвода бр.8 Прикажи на мапата
078 90 70 60, 078 31 41 30
https://www.bilbord.com.mk

Наша веб страна (кликни тука)

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
078 90 70 60, 078 31 41 30
Leaflet
Кон почеток