Македонски | Shqip | English |

Тука ќе најдете буквално сè од градежни материјали

Во категоријата "Градежни материјали" Ви ja претставуваме богатата програма на производи и градежни материјали со одличен квалитет и најдобра цена. Ќерамиди, лим, железо, PVC столарија и други градежни материјали се дел од големиот асортиман на производи кои се огласуваат.

Продажба на градежни материјали од физички лица и компании

Голем број на физички лица, и компании од индустријата за градежни материјали одлучиле своите производи да ги продаваат преку најголемиот огласник Пазар3.мк.

Се продаваат: плочки, панелни огради, алуминиумски огради, тули, декоративен камен, ќерамиди, како и многу видови на лим (кровен лим, пластифициран лим, поцинкован лим) и лимарски услуги за изработка на кровни конструкции, лимени гаражи, бараки и друго.

Меѓу фирмите застапени во оваа категориија се наоѓаат: Korita Komerc (продажба на врати), Merkator Ang (панелни огради и продажба на градежни материјали и алати), Kobra-T (продажба на лим и градежна лимарија), Eurogradba Asanoski (градежни материјали), и многу други.

Чести се и огласите за изработка на фасади и нудење на услуги од типот изработка на декорации од гипс.
Кон почеток