Македонски | Shqip | English |

Огласи во Македонија – Купување и продажба на станови, автомобили, телефони и друго | Дом и семејство | Машини и Алати

Голем асортиман на алати и машини по пониски цени на најголемиот онлајн пазар во Македонија - Пазар3.мк.

Се продава рачен и електричен алат, агрегати и генератори на струја, компресори и секакви машини за зголемена ефикасност на Вашиот бизнис.


Продажба на половни и нови алати и машини, кои имаат широка примена во секојдневните активности за домашна употреба но и најшироко применување во професионална средина.

 

Дизел генератори

Генератори и агрегати за струја претставуваат најефикасно и најекономично решение за домашна употреба но и одлично решение за Вашиот бизнис.

На Пазар3.мк се нуди продажба, монтажа, и одржување на дизел електрични генератори односно агрегати, со различна моќност. 

 

Продажба на компресори

Се продаваат нови и користени компресори од различни бреднови и тоа: компресор Stanley, Rowi, Einhel и многу други. Компанијата Инотек Алати исто така врши продажба на компресори и други алати преку Пазар3.мк.

 

 

Асортиманот на машини и алати кои се продаваат на Пазар3 е навистина голем. Покрај агрегати и компресори, се продаваат и машини за пелети, бормашини, моторни пили, циркулари и друго.
Кон почеток