Македонски | Shqip | English |

Огласи за продажба на гарнитури и салонски елементи

Огласи за продажба на нови и користени аголни гарнитури, троседи, двоседи, фотељи, табуретки, украсни перничиња, комплети тросед, двосед, фотеља, гарнитура за двор, гарнитура за тераса и друго.

Наједноставно купување и продавање на Пазар3.мк!


Огласи за продажба на нови аголни гарнитури и ТДФ елементи

Во категоријата "Гарнитури и салонски елементи" своите производи ги продаваат голем број на продавници и салони за мебел како што се: Фенико2000-Богданци (производство на елементи од ковано железо), Home Concept (салон за мебел), InterProekt Dizajn Studio (производство на трпезариски маси и столчиња, клуб масички, сопствен изложбен салон за мебел и декоратива), Art Mobel (гарнитури и салонски елементи), Nora mebel (трговија на мебел, увоз и извоз на големo и на мало) и многу други.

Доколку сакате да купите нова аголна гарнитура, тросед, двосед, или фотеља проверете ги огласите на Пазар3 селектирајќи ја опцијата "Претпријатија".

 

Продажба на половни / користени гарнитури

Половни аголни гарнитури, гарнитури за тераса, гарнитури за двор, половни троседи, комплет тросед, двосед и фотеља, половни фотељи, и други салонски елементи се продаваат по одлични цени на Пазар3.мк! Доколку имате сочувана гарнитура која сакате да ја продадете регистрирајте оглас на Пазар3 - брзо, лесно и едноставно!

Кон почеток