Македонски | Shqip | English |

Огласи за продажба на бежични, IP и fax телефони

Се продаваат нови и користени фиксни и бежични телефони од повеќе брендови, како и опрема за телефони.

Фиксен телефон

Иако употребата на фиксните и бежичните телефони е значително намалена, како резултат на појавата на мобилните телефони, сепак овој тип на медиум за комуникација сеуште често го користат бизнисите, а поретко и домаќинствата.

Во оваа категорија на Пазар3 може да најдете бежични, фиксни и fax телефони. Исто така се продаваат и телефонски картици, телефонска опрема, фискални каси, радио станици и многу друго.
Кон почеток