Македонски | Shqip | English |

Менување на екрани, декодирање и комплетен сервис за мобилни телефони

Во оваа категорија на Пазар3.мк ќе најдете професионален сервис на сите видови на мобилни телефони, по најдобри цени и најбрза услуга. Поправка на екран на телефон, менување на стакло на телефон, и други услуги и резервни делови за сите видови на мобилни телефони се достапни на Пазар3.


Сервис и декодирање на мобилни телефони

Дозволете Вашиот телефон да биде поправен од професионалци! На Пазар3 може да ангажирате професионален сервисер за телефони во Скопје, Струмица, Штип, Охрид, Прилеп, Делчево, Гевгелија и насекаде низ Македонија.

 

Декодирање, поправка, промена на стакла, инсталирање навигација, замена на делови, и секаков друг вид сервис на сите мобилни телефони: iPhone, HTC, Alcatel, Lenovo, Samsung, LG, Huawei, Sony Ericsson, ZTE и други. Најефикасна и најбрза поправка на Вашиот телефон!

Кон почеток