Македонски | Shqip | English |

Продажба на различна опрема и машини за Вашиот бизнис

Во оваа категорија се огласуваат различни видови на материјали, опрема, машини и инвентар за бизниси од повеќе индустрии. Инвентар за стоматолошки ординации, угостителски објекти, опрема за фарми, канцеларии, градежништво и многу други индустрии.

Продажба на машини и инвентар - Пазар3 огласи

Во категоријата "Друго" како подкатегорија на "Машини и Инвентар" се огласуваат најразлични машини, материјали, опрема и инвентар за бизнис од различни индустрии.

Тука се продаваат и купуваат машини и инвентар за малопродажни објекти, пекари, стоматолошки ординации, месарници, угостителски објекти, фарми, канцеларии, градежни фирми и многу други бизниси.

Моментално активни се огласите за продажба на: опрема за дентален рендген, поштенски сандачиња за станбени згради, машина за ладно цедено масло, фрижидери, витрини, цистерна за нафта, печки за бурек и други бели пецива, садопери, опрема за фарми, комори за одржување, мозачки за крави, ласери за гравирање, канцелариски мебел и друго.
Кон почеток