Македонски | Shqip | English |

Огласи во Македонија – Купување и продажба на станови, автомобили, телефони и друго | Работа | Автомобилска индустрија

Огласи за работа

Огласи за вработување на авто механичари, вулканизери, електромеханичари и други работници за работа во автомобилската индустрија.

Погледнете ги сите огласи и најдете работа! Регистрирајте оглас за работа и најдете работник!

Најдете соодветен кадар, докажани и искусни работници за Вашиот авто сервис, вулканизер или авто перална.

 

Во оваа категорија на Пазар3.мк може да објавувате огласи за вработување на авто механичари, вулканизери, работници за во автоперална, монтер на навлаки за автомобили, лица за полирање на автомобили, камиони и други моторни возила, и други работници со искуство во автомобилската индустрија.

 

Авто центар Пирковски, Лукена автоделови, Авто сервис ДАЦ ДООЕЛ, и други авто сервиси, автоперални, авто лакери, авто лимари, и вулканизери, ги објавуваат своите огласи за работа на Пазар3.мк. 
Кон почеток