Македонски | Shqip | English |

Огласи за вработување на занаетчии и работници во производство

Оваа категорија на Пазар3.мк е специјализирана исклучиво за огласи за работа. Тука се бара и се нуди работа од областа на индустријата, занаетчиството и производството, односно се огласуваат следниве работни места: бравари, заварувачи, општи работници, монтажери и сервисери за клима уреди, ковачи и др.


Сакате работа во производство? Во категоријата "Работа>Индустрија/Занаетчии/Производство" на Пазар3.мк има огласи токму за Вас!

Вабтек МЗТ АД Скопје, Симпласт, Термо Рам Инженеринг, U.S. Azur ДООЕЛ Скопје, и други фирми за индустриско производство, производство на ПВЦ столарија, текстилни фабрики, фабрики за парно греење и друго, ги објавуваат своите огласи за работа.

Се бараат различни профили на работници, и тоа: тапетари, столари, супервизор во производство, оператор на CNC машини, работници во текстилни фабрики, заварувачи, бравари, и други работници.
Кон почеток