Македонски | Shqip | English |

Огласи во Македонија – Купување и продажба на станови, автомобили, телефони и друго | Работа | Инженерство

Најдете работа или најдете работник! Оваа категорија е исклучително наменета за огласување на слободни работни места од областа на Инженерството. Сите невработени лица со познавања од оваа област, аплицирајте за работа на веќе постоечките огласи, или регистрирајте свој оглас каде на потенцијалните работодавци ќе им ги претставите Вашите квалификации.

Огласи за слободни работни места во категоријата "Инженерство"

Погледнете ги актуелните огласи за работа. Моментално, некои од компаниите кои имаат регистрирано огласи за вработување се: Volting DOOEL, IP Home & Office, Led Market, Gumno, Biodom, Indbus и многу други.

 

Огласи за работа

Се нуди работа / бараат работа:

 

- Градежни инженери

- Електроинженери

- Проектанти

- Електроинсталатери

- Рударски инженери

- Машински инженери

- Паркетари

- Градежни техничари 

и др.
Кон почеток