Македонски | Shqip | English |

Огласи во Македонија – Купување и продажба на станови, автомобили, телефони и друго | Работа | Козметичка нега

Активни огласи за работа во категоријата "Козметичка нега". Се вработуваат фризери / фризерки, козметичари / козметичарки, и други лица заинтересирани за работа во фризерски или козметички салон, со или без работно искуство.

Тука се прикажани огласи за слободни работни места, и огласи од лица заинтересирани за работа

Голем број на салони за убавина, фризерски салони, козметички салони, или фризерско козметички студиа објавуваат огласи за вработување на фризер / фризерка, козметичар / козметичарка, масер / масерка, се бараат фризери / ученици, се вработуваат кандидати со или без работно искуство. Се вработуваат козметичарки за маникир, педикир и надградба на нокти.

 

Отворени работни места има во центрите за убавина во Скопје, Охрид, Куманово и други градови низ земјата.

 
Кон почеток