Македонски | Shqip | English |

Огласи во Македонија – Купување и продажба на станови, автомобили, телефони и друго | Работа | Маркетинг и Медиа

Барате работа во полето на Маркетинг? Ве интересираат новите медиуми и дигиталниот маркетинг? Регистрирајте оглас на Пазар3.мк или погледнете ги постоечките огласи за слободни работни места, и пронајдете ја работата што ја сакате!

Маркетинг работа 

Развојот на технологијата ни носи многу придобивки, меѓу кои е и можноста да се работи целосно онлајн, креирајќи голем број на работни места кои може да ги извршуваме од било кое место, во било кое време.

Популарноста на интернет маркетингот значително се зголемува, а со тоа и потребата од вработување на маркетери со познавање од дигиталниот маркетинг. 

 

На Пазар3.мк се огласуваат и слободни работни места за вработување на промотери и лица со познавање на традиционалниот маркетинг, но повеќе застапени се работните позиции како што се: Social media manager, oнлајн маркетинг агент, професионално лице за digital marketing, работа од дома како online marketeer, итн. 
Кон почеток