Македонски | Shqip | English |

Огласи во Македонија – Купување и продажба на станови, автомобили, телефони и друго | Работа | Транспорт и Дистрибуција

Голем број на слободни работни позиции, голем број на кандидати кои бараат работа како возачи и доставувачи низ земјава и во странство!


Аплицирајте на отворените работни места или регистрирајте оглас и најдете работник на брз и едносавен начин! 

 

На Пазар3.мк во категоријата "Транспорт и Дистрибуција" се нуди работа за следниве работни позиции:

- Дистрибутер - шофер на комбе со Б категорија 

- Магацински работник

- Шофер со Ц и Е категорија

- Возачи во Македонија и странство

 

Многу чести на Пазар3.мк, се огласите каде се бара возач за работа во Шведска, или некоја друга земја низ Европа. Има огласи каде се вработува шофер кој поседува буграски пасош, но исто така се вработуваат и возачи со МК документи.

 
Кон почеток