Македонски | Shqip | English |

Часови и подучување - Пазар3 огласи

Оваа категорија на Пазар3 е специјално наменета за огласување на приватни часови за основци, средношколци, и студенти, часови за припрема на матура, часови по пеење, часови по германски јазик и многу други часови и курсеви. Разгледајте ги сите Пазар3 огласи - можеби ќе го најдете она што токму Вам Ви треба!


Огласи за курсеви и онлајн часови на Пазар3.мк

Започнете некаков курс или посетувајте часови и добијте ја потребната помош при изучување на некој странски јазик, при изработка на Вашите домашни задачи или студентски проекти.

Во оваа категорија на Пазар3.мк се огласуваат најразлични курсеви и часови, како што се:

- часови по сликање

- часови по германски, грчки, шпански, руски, и англиски јазик

- подготовка за TOEFL и IELTS

- часови по виолина, пијано и гитара

- часови по Математика, Хемија, Македонски јазик и многу други

Онлајн часови - Пазар3 огласи

Дел од огласите во оваа категорија се и огласите за онлајн часови и онлајн курсеви. Со се поголемиот недостаток на време, на луѓето им е полесно да се усовршуваат од дома, поради тоа со оваа категорија на сајтот им овозможуваме на сите полесно и побрзо да го најдат курсот за кој се заинтересирани. Пронајдете онлајн часови од удобноста на Вашиот дом. Искористете го времето додека сте дома на себе. Научете нешто ново или дополнете го и усовршете го Вашето знаење.
Кон почеток