Македонски | Shqip | English |

Транспорт / Превоз / Ископ - Пазар3 услуги

Превоз на товар и патници. Селидби. Rent-a-car. VIP такси сервис. Внатрешен и надворешен превоз со автомобили, комбиња и камиони. Транспорт на материјали, песок, шлунак, цемент, блокови и друго. - Сите овие услуги се огласуваат во оваа категорија на Пазар3.мк


Транспорт на товар / Превоз на патници во земјава и странство / Ископи - Пазар3 услуги

Транспорт на стока и машини

Доколку Ви е потребна транспортна компанија за транспорт на стока погледнете ги огласите во оваа категорија на Пазар3.мк. Тука се огласуваат следниве услуги од страна на неколку транспортни компании: транспорт на песок, тампон и шлунак, превоз на автомобили, работни машини и контејнери, и многу друго.

Превоз на патници во земјава и странство

Превоз со ВИП возила, такси превоз, превоз со комбиња и автобуси, на повеќе локации низ земјава и во странство. Активни се огласите за превоз на патници до аеродром, превоз на релација Скопје - Софија, превоз Скопје - Солун, такси превоз Скопје - Белград, Скопје - Маврово, и многу други дестинации низ земјава и странство.

Тука исто така може и да изнајмувате rent-a-car возила.

Ископ и селидби

Потребна Ви е помош при селење? На Пазар3.мк може да најдете превоз со комбе или друго возило, за пренос на сите Ваши предмети, мебел и куќна опремнина. Селидби на домаќинства или фирми - тука ќе најдете специјализирани фирми кои ја нудат услугата за пренос при селидби или собирање и фрлање на шут и отпад при реновирање.
Кон почеток