Македонски | Shqip | English |

Огласи за работа, отстапување на бизниси, продажба на инвентар и машини, и друго

Простор каде ќе најдете огласи за работа, огласи за отстапување на разработен бизнис, продажба и изнајмување на деловен простор, машини, инвентар и разни производи за Вашиот бизнис. 


Огласи за работа

Пазар3 има посебен простор одреден за барателите и давателите на работа. Компаниите кои имаат потреба од дополнителен кадар може да регистрираат оглас за работа претставувајќи ги условите и обврските на работното место, како и потребните карактеристики и квалификации на кандидатот. Од друга страна доколку барате работа, може да регистрирате оглас каде може да ги наведете сопствените квалификации и типот на работа кој го барате.

 

Се за Вашиот бизнис!

Доколку Ви е потребен нов деловен простор, доколку имате потреба од некаква машина или инвентар за Вашиот бизнис, или сакате да купите роба на големо по поволни цени, оваа категорија на сајтот е идеалното место за Вас!

 

Покрај тоа, се огласуваат и разработени бизниси кои се продаваат или отстапувааат, претставувајќи одлична можност да започните профитабилен сопствен бизнис. 
Кон почеток