Македонски | Shqip | English |
Денес 14:07 Куќи/Вили , Радовиш

Kuka od 200m2 vo centar na Radovis

120 000 ЕУР

Број на соби: 8
Површина: 200
Вчера 15:02 Куќи/Вили , Радовиш

KUKA VO SELO ORAOVICA

Број на соби: 2
Површина: 70
22 авг. 18:10 Куќи/Вили , Радовиш

KUKA VO RADOVIS ITNO

79 000 ЕУР

Број на соби: 8
18 авг. 19:57 Куќи/Вили , Радовиш

Vila od 200m2 na planina Plackovica

39 900 ЕУР

Број на соби: 5
Површина: 200
28 јун. 16:45 Куќи/Вили , Радовиш

Kuka vo Radovis

120 000 ЕУР

Број на соби: 8
24 јун. 00:50 Куќи/Вили , Радовиш

Se izdava vila vo Radovis

500 МКД / дневно

Број на соби: 3
Површина: 80
04 мај 13:11 Куќи/Вили , Радовиш

Kuka so plac vo Radovis

Број на соби: 4
12 фев. 00:23 Куќи/Вили , Радовиш

Vila na Plackovica

Број на соби: 5
Површина: 80
26 ноем. 10:22 Куќи/Вили , Радовиш

Kuka vo Centar

Број на соби: 4
Површина: 90
21 ноем. 21:47 Куќи/Вили , Радовиш

Kuka od 80m2 vo Radovis

Број на соби: 4
Површина: 80
20 ноем. 18:33 Куќи/Вили , Радовиш

Kuka vo Radovis po super cena

Број на соби: 6
05 ноем. 20:10 Куќи/Вили , Радовиш

Vikend kuka 180m2 vo Radovis

Број на соби: 8
Површина: 180
03 ноем. 20:36 Куќи/Вили , Радовиш

Kuka vo Radovis

45 000 ЕУР

Број на соби: 3
23 окт. 22:08 Куќи/Вили , Радовиш

Kuka vo Radovis

23 000 ЕУР

Број на соби: 3,5
21 окт. 13:48 Куќи/Вили , Радовиш

Se izdava sprat od kuka 100m2 vo Radovis

160 ЕУР / месечно

Број на соби: 3
Површина: 100
21 окт. 13:25 Куќи/Вили , Радовиш

Kuka od 600m2 vo Radovis

170 000 ЕУР

Број на соби: > 10
18 окт. 00:27 Куќи/Вили , Радовиш

Kuka vo Radovis

22 ЕУР

Број на соби: 3
Површина: 70
03 септ. 00:29 Куќи/Вили , Радовиш

Se bara kuka pod kirija vo Radovis

60 ЕУР

Број на соби: 2
Површина: 30
28 јул. 22:14 Куќи/Вили , Радовиш

KUKA VO RADOVIS

23 000 ЕУР

Број на соби: 4
07 јул. 17:13 Куќи/Вили , Радовиш

Kuka vo Radovis

Број на соби: 4
Површина: 100
06 мај 17:46 Куќи/Вили , Радовиш

Kuka vo Radovis

994 ЕУР

Број на соби: 6
Површина: 200
06 мар. 14:39 Куќи/Вили , Радовиш

Kuka od 600m2 vo Radovis

160 000 ЕУР

Број на соби: > 10
12 јан. 10:11 Куќи/Вили , Радовиш

Vila na planina plackovica

Број на соби: 3
14 окт. 23:22 Куќи/Вили , Радовиш

Kuka vo Radovis

40 000 ЕУР

Број на соби: 4
23 авг. 21:08 Куќи/Вили , Радовиш

Kuka od 200m2 vo centar na Radovis

130 000 ЕУР

Број на соби: 8
Површина: 200
27 јул. 18:51 Куќи/Вили , Радовиш

NOVOIZGRADENA KUKA RADOVIS

Број на соби: 10
Површина: 200
16 апр. 15:23 Куќи/Вили , Радовиш

Kuka vo Radovis

30 000 ЕУР

Број на соби: 6
Површина: 130
23 мар. 21:24 Куќи/Вили , Радовиш

Kuka na dva sprata

57 900 ЕУР

Број на соби: 10
05 дек. 19:08 Куќи/Вили , Радовиш

KUKA OD 160m2 VO RADOVIS

18 000 ЕУР

Број на соби: 2,5
Површина: 160
Кон почеток