Македонски | Shqip | English |
05 јун. 13:36 Куќи/Вили , Скопjе , Студеничани

Kukja vo Markov Manastir

28 000 ЕУР

Број на соби: 3
Површина: 70
08 окт. 18:24 Куќи/Вили , Скопjе , Студеничани

Dve kuki vo eden dvor

160 000 ЕУР

Број на соби: 3
Површина: 130
08 септ. 23:34 Куќи/Вили , Скопjе , Студеничани

Se iznajmuva kuka vo Studenicani

120 ЕУР / месечно

Број на соби: 4
Површина: 70
03 септ. 15:28 Куќи/Вили , Скопjе , Студеничани

Kuka vo Vrapce

120 ЕУР / месечно

Број на соби: 3
Површина: 200
04 јул. 08:24 Куќи/Вили , Скопjе , Студеничани

Vila Lidija vo selo Markova Susica

2 500 МКД / дневно

Број на соби: 3
Површина: 70
11 апр. 18:21 Куќи/Вили , Скопjе , Студеничани

Kuka vo Markov manastir

72 000 ЕУР

Број на соби: 5
Површина: 130
Кон почеток