Македонски | Shqip | English |

Огласи за продажба на опрема за Лов и Риболов

Доколку се занимавате со Лов или Риболов тука може да продавате и купувате секаков вид на опрема. Во оваа категорија на Пазар3.мк актуелни се огласите за продажба на ловна пушка, риболовна трска, риболовно столче, воздушна пушка и друга опрема за лов и риболов. 

Ловот и риболовот се спортови кои ги практикуваат сите старосни групи. Покрај професионалните ловџии и риболовци, има сѐ повеќе млади луѓе кои ги избираат овие спортови како хоби, со намера во нив да најдат засолниште од стресното секојдневие.

 

Основната опрема потребна за риболов е рибарски стап, јадица, тапа и сл.  Доколку пак ловот е Вашето хоби или со лов се занимавате професионално, потребна Ви е квалитетна и внимателно избрана опрема за ловење. На Пазар3.мк може да најдете најразличен вид на опрема за лов и риболов.

 

Се продаваат: ловна пушка, риболовна трска, рибарско столче, токи воки, воздушна пушка, ноќен двоглед, држач за пушка, ловџиско палто, ловечки нож, рибарски чизми, муниција за гасен плашливец, малокалибарка, јадица, и многу друга опрема, облека и обувки за лов и риболов.
Кон почеток