Македонски | Shqip | English |

Продажба на опрема за вежбање, скијање, фудбал, кошарка, лов, риболов и други спортски активности

Спортска опрема и реквизити - Пазар3.мк

Без разлика дали се занимавате со фитнес, скијање, фудбал, трчање, или некој друг спорт, посетете го Пазар3.мк и најдете се што Ви е потребно - спортска опрема, спортска облека и обувки.


Продажба на нова и половна, квалитетна спортска опрема, облека и обувки

Справи за вежбање и опрема за теретани

Најниски цени на нова или користена опрема за домашна употреба и опрема за теретани и фитнес клубови. Сите видови на професионални справи - орбитрек, велосипеди, електрични ленти за трчање, клупа за стомачни, и други нови и користени справи се продаваат на Пазар3.мк.

Продажба на велосипеди

Има многу придобивки од возењето велосипед. Во последниве години, многу често велосипедот е избран како превозно средство во урбаните средини. Со тоа и заинтересираноста за купување на велосипеди постојано се зголемува. Пронајдете го Вашиот идеален велосипед на Пазар3.мк. Се продаваат машки, женски и детски велосипеди, планински и градски велосипеди, нови или користени велосипеди по одлични цени.

Во оваа категорија ќе најдете опрема, обувки и облека и за други видови на спортови, и тоа зимски и водени спортови, лов, риболов, кампување и други спортски активности.
Кон почеток