Македонски | Shqip | English |

Огласи за продажба на товарни приколки, автотранспортери, и други видови на приколки

Продавате или купувате приколки?

Во оваа категорија на Пазар3.мк се врши продажба на сите видови на приколки, полуприколки, шлеп приколки, алуминиумски рампи, како и дополнителна опрема и резервни делови за приколки.

09 септ. 14:25 , ,

Prikolka za kola

200 ЕУР

18 мај 22:11 , ,

Prikolka

130 ЕУР

Голем избор на приколки и полуприколки за автомобили

На Пазар3.мк може да продавате и купувате приколки, полуприколи, шлеп приколки, приколки за чамец, едноосовински, двоосовински приколици, како и додатна опрема (затегачи, заштитна брава, странични стабилизатори, резервно тркало) и резервни делови за истите. Огласите за продажба на приколки може да ги сортирате по цена, датум како и по местото каде се продаваат. 

 

Погледнете ја комплетната понуда на Пазар3.мк!

Тука се продаваат нови и половни приколки од брендовите Brako, Stema, TPV, Trigano, и многу други.
Кон почеток