Македонски | Shqip | English |

Огласи за продажба на скутери на вода

Yamaha , 1

Погледнете ја понудата на најнови огласи низ цела Македонија во категоријата "Воден скутер". Се продаваат скутери на вода од различни брендови по најдобри цени. Брзо и едноставно купете се што Ви е потребно за вистинско уживање на вода!

Продажба на скутери на вода

Погледнете ги сите огласи за продажба на скутери на вода. Во категоријата "Воден скутер" се продаваат половни скутери на вода од различни марки и модели, како на пример: скутер kawasaki, скутер yamaha, skuter sea doo, voden skuter polaris, jet ski yamaha и други видови на скутери на вода.

Доколку поседувате воден скутер кој сакате да го продадете, најлесна и наједноставна продажба на скутери на вода мое да направите преку Пазар3.мк!

Продавање и купување на користени скутери на вода во Македонија

Се продава воден скутер во Охрид, Скопје, Гостивар, Битола и други места низ државата. Користете ги достапните филтери за пребарување доколку сакате да купите воден скутер од одреден град или населба.
Кон почеток