Македонски | Shqip | English |

Огласи за продажба на мопеди до 50 кубика

Мопеди со зафатнина до 50 кубика се практично превозно средство за движење низ градските средини. На Пазар3 има многу огласи за продажба на мопеди од брендовите Aprilia, Hamachi, Kymco, Tomos и други.

Мопедите всушност се мотоцикли исто така познати под името скутер или веспа. Peugeot скутер, Kymco скутер, и сите останати скутери под 50cc со цени и карактеристики може да ги погледнете на Pazar3.mk.

 

Огласите за продажба на мопеди на Пазар3 ги содржат сите потребни информации за моторите како што се: цена на скутерот, зафатнина, и година на производство. За дополнителни информации во секој оглас е прикажан телефонскиот број на огласувачот кој може да го контактирате доколку сте заинтересирани за некоја марка или модел на мотор. 

 

Кон почеток