Македонски | Shqip | English |

Цела Македонија | Возила | Моторцикли (над 50cc) | Jinling

09 апр. 22:59 , ,

Solidna Vespa 125ccm

450 ЕУР

Година: 2010
15 окт. 23:05 , ,

Jinling 125cc

250 ЕУР

Година: 2002
16 авг. 14:57 ,

Skuter 150cc 7000km

850 ЕУР

Година: 2010
08 јул. 12:35 ,

Skuter 150cc

900 ЕУР

Година: 2009
04 јул. 23:57 , ,

Jinling 150cc

200 ЕУР

Година: 1998
10 јун. 19:38 ,

Yiying 150cc 2007

450 ЕУР

Година: 2007
09 мај 10:51 ,

Skuter 150cc

300 ЕУР

Година: 2008
Кон почеток