Македонски | Shqip | English |

Пронајдете го вистинскиот сервис за Вашиот автомобил или друго патничко возило

Авто сервис за сите видови на моторни возила може да најдете на Пазар3.мк. Декарбонизација на возила, полирање фарови, репарација на турбини, и секаков вид на поправка и одржување на автомобили, камиони, скутери и други возила е достапна на Пазар3.


Автосервисери на автомобили и сервис на други моторни возила во Македонија

Авто сервиси специјализирани за поправка и одржување на Volkswagen, Skoda, Seat, Audi, BMW, Mercedes, Citroen, Peugeot, како и други марки на возила вршат механичарски работи, сервисирање на авто клими, полнење на фреон за клима, авто електроника, компјутерска дијагностика, полирање на коли, центрирање, изработка на клучеви и сервисирање на брави, извлекување без фарбање,  и други услуги.

Автомеханичарски сервиси за современи моторни возила, кои вршат сервисирање на сите типови на автомобили, и сервиси за коли кои исто така поседуваат компјутерска автодијагностика може да најдете на Пазар3.
Кон почеток