Македонски | Shqip | English |

Цела Македонија | Тешки воз./Комбиња/Виљушкар | Патнички возила

Kia , 5
DAF , 1
MAN , 99
Volkswagen , 75
Citroen , 7
Fiat , 51
Ford , 120
Iveco , 71
Ford , 1

Кон почеток