Македонски | Shqip | English |

Огласи за продажба на нови и половни мотокултиватори и опрема

Голем избор на мотокултиватори на Пазар3.мк! Тука ќе најдете огласи за продажба на нови и половни мотокултиватори од различни брендови по одлични цени! Погледнете ги огласите и пронајдете го оној мотокултиватор кој одговара на Вашите потреби.

Продажба на мотокултиватори на Пазар3.мк

Најголем избор на нови и половни мотокултиватори на едно место! Во оваа категорија на Пазар3 ќе најдете секаков вид на мотокултиватор и тоа: бензински мотокултиватори, дизел мотокултиватори, мотокултиватори со електричен стартер, мотокултиватори со карданска фреза, како и приклучни делови за мотокултиватори.

 

Нови мотокултиватори

Нови мотокултиватори со различна моќност и различни додатоци, се продаваат на Пазар3. Тука голем број на продавници, специјализирани за продажба на мотокултиватори и друга земјоделска механизација ги продаваат своите производи. Моментално, огласи за продажба на мотокултиватори и приклучна опрема за мотокултиватори објавуваат: Агриа Центар дооел Штип, Агровојводина - Механизација Скопје, Најк Пром Дооел Струмица, и други.

 

Половни мотокултиватори

Доколку Ви е потребен мотокултиватор за обработка и припрема на почвата за одгледување на градинарските култури, разгледајте ги огласите во оваа категорија на Пазар3, каде се продаваат половни мотокултиватори, по одлична цена. Различни марки и модели на мотокултиватори се продаваат на Пазар3, и тоа: IMT 506, мотокултиватор Honda, PASBO DUCATI, мотокултиватор 510 и други.
Кон почеток