Македонски | Shqip | English |

Огласи во Македонија – Купување и продажба на станови, автомобили, телефони и друго | Земјоделски и Шумски возила | Трактори | Zetor

2511 , 4
5011 , 6
5211 , 6
Drug model , 17
16 ноем. 04:19 , ,

Traktor Zetor 5211

4 700 ЕУР

Кон почеток