Македонски | Shqip | English |

Делчево | Живеалишта | Куќи/Вили

Вчера 21:14 ,

Se iznajmuva Vila Samovila

1 850 МКД / дневно

Број на соби: 4
Површина: 90
02 мај 23:20 ,

Nova kuka

140 000 ЕУР

Број на соби: 8
30 септ. 00:41 ,

Dukjan nasproti noiot pazar

50 ЕУР / месечно

Број на соби: 1,5
Површина: 20
13 авг. 11:02 ,

Kuka vo selo Petrovo

9 000 ЕУР

Број на соби: 5
02 дек. 11:07 ,

Stara kuka vo centarot na Delcevo

Број на соби: 4
Површина: 100
19 ноем. 20:15 ,

Kuka vo Delcevo itno

80 000 ЕУР

Број на соби: 8
09 фев. 19:12 ,

KUKA VO MAKEDONSKA KAMENICA

Број на соби: 8
08 ноем. 19:32 ,

Kuka vo M Kamenica

Број на соби: 8
Површина: 130
07 септ. 19:37 ,

Kuka vo Makedonska Kamenica

Број на соби: 8
Површина: 130
12 авг. 02:08 ,

Kuka vo M Kamenica

Број на соби: 8
Површина: 130
11 авг. 20:59 ,

Kuka vo Makedonski Kamenica

Број на соби: 8
Површина: 130
29 јул. 09:34 ,

Kuka vo naselba Svegorska Reka

Број на соби: 9
Површина: 200
19 јул. 21:32 ,

Kuka vo Makedonska Kamenica

Број на соби: 6
05 мај 20:14 ,

Kuka so dvorno mesto

Број на соби: 3
Површина: 60
22 апр. 22:39 ,

Kuka vo Delcevo ITNO

Број на соби: 8
Површина: 110
18 авг. 20:36 ,

Kuka od 380m2 vo Delcevo

70 000 ЕУР

Број на соби: 10
16 авг. 11:41 ,

KUKA VO DELCEVO

Број на соби: > 10
23 јул. 21:59 ,

Kuka od 300m2 vo Delcevo

80 000 ЕУР

Број на соби: 9
19 јун. 23:52 ,

Kuka karabina nova gradba od 120m2 Delcevo

Број на соби: > 10
Површина: 120
15 мај 22:35 ,

Kuka novagradba od 120m2 vo Delcevo

Број на соби: > 10
Површина: 120
29 апр. 11:27 ,

Kuka od 100m2 vo Delcevo

Број на соби: 4
Површина: 100
11 апр. 20:44 ,

Kuka vo Delcevo

Број на соби: > 10
09 ноем. 19:50 ,

Kuka vo Delcevo

Број на соби: 9
03 ноем. 20:03 ,

Kuka vo Delcevo Golacka 21

25 000 ЕУР

Број на соби: 5
22 септ. 11:14 ,

KUKA VO MAKEDONSKA KAMENICA

Број на соби: > 10
03 авг. 14:26 ,

DELOVEN STANBEN OBJEKT VO DELCEVO

Број на соби: > 10
14 јун. 11:55 ,

Kuka od 240m2 vo Delcevo

Број на соби: 10
Кон почеток