Македонски | Shqip | English |

Се за nedviznosti на едно место - огласување на куќи и вили

Сите куќи и вили кои се продаваат, купуваат или изнајмуваат се огласуваат на Пазар3.мк! Во оваа категорија на сајтот се огласуваат најразлични видови на nedviznosti од страна на физички лица и претпријатија, односно, агенции за недвижности. Nedviznosti во Скопје, Битола, Охрид, Маврово, Струмица, Берово и други локации низ земјата секојдневно се огласуваат на Пазар3.мк.

17 ноем. 09:47 Агенција за недвижности , ,

Se izdava opremena kuka vo Przino

800 ЕУР / месечно

Број на соби: 7
Површина: 170

Пазар3.мк - сите nedviznosti на едно место!

Недвижнини од физички лица и повеќе добро познати агенции за недвижности - продавање и изнајмување на куќи, вили и други nedviznosti на Пазар3.мк!

Што се од недвижности можете да купите, изнајмите или продадете на Пазар3?

Оваа категорија од сајтот е наменета за огласување на nedviznosti, куќи и вили кои се продаваат, купуваат и/или изнајмуваат насекаде низ Северна Македонија. Меѓу огласите ќе сретнете понуди за продажба на монтажни куќи, продажба на луксузно опремена куќа во Штип, купување на куќа во населба Чаир, продажба на вила во Сопиште, купување на вила во Маврово, изнајмување на вила во Маврово, продажба на куќа со дуќан во Скопје, куќа во Куманово, продажба на нова ексклузивна куќа во Бардовци и многу други огласи за продажба, купување и/или изнајмување на nedviznosti. Пазар3 претставува најголема секојдневно ажурирана база на nedviznosti за издавање и продажба.

Nedviznosti погодни за фамилијарно живеење, куќи на локација и со соодветен план одличен за бизнис намени, изнајмување на куќи за студенти или вработени лица, вили за викенд релаксација надвор од градските средини, секојдневно се огласуваат на најголемиот огласник за nedviznosti - Pazar3.mk.

Продажба и изнајмување на nedviznosti

Огласување на недвижности со помош на агенции за недвижности носи голем број на предности и придобвки споредено со самостојното огласување.

Какви услуги можете да добиете со ангажирање на агенција за недвижности?

Предностите од продажбата, купувањето и/или изнајмувањето на nedviznosti со професионална помош од страна на агенции за недвижности се многубројни. Агенциите за недвижности несомнено, имаат многу поголемо познавање на пазарот во споредба со индивидуално лице. Доколку на пример сте заинтересирани за купување на nedviznosti, куќи или вили, во Скопје, агенцијата за недвижности ќе Ве информира за точната состојба со nedviznosti во тој период и таа област. Вработените во агенции за недвижности можат да Ви дадат правилна насока и совети околу купопродажбата на nedviznosti. Покрај тоа тие можат да ги забележат оние проблеми кои Вие не би можеле, како на пример квалитетот на градбата на една куќа, местоположбата, пристапот до патната мрежа, значајни знаменитости, училишта, проблеми на куќата со мувла или влага, квалитет на електрична и водоводна инсталација, звучна изолација итн.

Дополнително, агентот од агенцијата за недвижности ќе Ви даде најдобра насока во однос на цената, ќе Ви заштеди на време, енергија и средства при процесот на купување, продавање и/или изнајмување на nedviznosti.
Кон почеток