Македонски | Shqip | English |

Ресен | Живеалишта | Куќи/Вили

03 авг. 12:36 ,

Se izdavaat apartmani vo Carevdvor Prespa

1 700 МКД / дневно

Број на соби: 4
Површина: 80
29 јун. 20:40 ,

Kuka vo Resen

Број на соби: 5
Површина: 180
17 јун. 12:13 ,

KUKA VO CENTAR

Број на соби: 8
01 јун. 11:05 ,

Kuka vo Resen

Број на соби: 6
Површина: 170
08 јан. 10:47 ,

Kukja vo S. Kozjak

Број на соби: 4
Површина: 70
09 окт. 16:38 ,

Vikendica vo Stenje

Број на соби: 6
Површина: 200
11 септ. 10:40 ,

Vikendica/kuka vo Konjsko

Број на соби: 5
15 авг. 10:15 ,

Kuka vikendica vo Dolno Dupeni Resen

28 000 ЕУР

Број на соби: 5
15 јул. 12:31 ,

OPREMENA KUKA VO S LJUBOJNO

Број на соби: 5
03 јул. 18:05 ,

Izdavam vila vo Stenje

Број на соби: 2
13 мај 14:48 ,

Kuka od 60m2 kaj Vlaska Cesma

20 000 ЕУР

Број на соби: 3
Површина: 60
04 апр. 23:17 ,

Kuka vo Dolno Dupeni

55 000 ЕУР

Број на соби: 8
Површина: 200
19 фев. 14:30 ,

Kuka na Prespansko Ezero s.D.Dupeni

Број на соби: 7
Површина: 150
10 јан. 14:05 ,

Kuka vo centarot na Resen

30 000 ЕУР

Број на соби: 6
24 авг. 15:12 ,

Kuka od 360m2 so 3 vleza vo Resen

80 000 ЕУР Намалена цена

Број на соби: > 10
21 авг. 15:50 ,

Se Izdava objekt od 300m2

Број на соби: 5
13 авг. 10:30 ,

Vila vo Pretor

27 000 ЕУР

Број на соби: 3
10 авг. 12:56 ,

Se izdava vikendica vo Pretor

20 ЕУР / дневно

Број на соби: 3
29 јун. 10:30 ,

Kuka 260m2 vo selo Nakolec

45 000 ЕУР

Број на соби: 10
31 мај 10:08 ,

Kuka vo Resen

Број на соби: 6
19 авг. 13:58 ,

Kukja vo s.Drmeni

Број на соби: > 10
Површина: 200
14 авг. 08:50 ,

Kuka vo Resen

Број на соби: 5
05 јул. 17:36 ,

Kuka od 100m2 vo s Stenje na Prespansko ezero

Број на соби: 6
Површина: 100
30 јун. 14:32 ,

Kuka so dvorno mesto vo Resen

Број на соби: 2
28 јун. 08:24 ,

Kuka vo Resen

40 000 ЕУР

Број на соби: 3,5
Површина: 100
23 јун. 15:04 ,

Vikend kuka vo selo Kojnsko

Број на соби: 3
Површина: 100
13 јун. 08:30 ,

Stan od 120m2 vo Resen vo semejna zgrada

Број на соби: 4
Површина: 120
17 мај 19:45 ,

Kuka vo s Krani Resen

30 000 ЕУР

Број на соби: 4
08 мај 12:41 ,

Kuka od 120m2 vo naselba Pretor

Број на соби: 8
Површина: 120
21 апр. 13:24 ,

Kuka vo s Stenje Prespa

40 000 ЕУР

Број на соби: 3
Површина: 70
06 апр. 10:46 ,

Kuka od 56m2 vo Selo Dolna Bela Crkva

Број на соби: 2
10 јан. 11:57 ,

Se iznajmuva kuka za deloven prostor vo Resen

Број на соби: 5
Површина: 110
13 ноем. 17:33 ,

Kuka od 63m2 vo Stenje

25 000 ЕУР Намалена цена

Број на соби: 2
Кон почеток