Македонски | Shqip | English |

Скопjе | Живеалишта | Куќи/Вили

18 фев. 21:09
Линк
, ,

Kuka vo Cair kaj bolnicata

119 000 ЕУР

Број на соби: 10
Денес 15:21
Линк
, ,

Ekskluzivna kuka vo Saraj

160 000 ЕУР

Број на соби: 6

Денес 22:32 , ,

Vikendica vo ORESANI

23 000 ЕУР

Број на соби: 2
Површина: 50
Денес 21:55 , ,

Kuka vo R'zanicino

67 000 ЕУР

Број на соби: 5
Површина: 190
Денес 21:51 , ,

Kuka vo Gazi Baba itno

76 000 ЕУР

Број на соби: 3
Површина: 140
Денес 20:51 , ,

Kuka na ubava lokacija

195 000 ЕУР

Број на соби: 10
Денес 19:52 , ,

Shtepi ne Gazibabe 120m2

29 700 ЕУР Намалена цена

Број на соби: 4
Површина: 120
Денес 19:52 , ,

Kuka so plac vo Pintija

95 000 ЕУР

Број на соби: 2
Површина: 50
Денес 19:43 , ,

KUKA VO DOBRI DOL

Број на соби: 5
Површина: 170
Денес 19:43 , ,

Kuka vo Butel 2

130 000 ЕУР

Број на соби: 7
Денес 19:13 , ,

KUKA VO RADISANI 260M2

97 000 ЕУР

Број на соби: 6
Денес 18:55 , ,

Kuka od 200m2 vo nas Dracevo

Број на соби: 6
Површина: 200
Денес 18:37 , ,

Kuka na Vodno

260 000 ЕУР

Број на соби: 4
Денес 18:25 , ,

Kuka od 150m2 vo Pintija

85 000 ЕУР

Број на соби: 7
Површина: 150
Денес 18:23 , ,

KUKA VO BUTEL 2

170 000 ЕУР

Број на соби: > 10
Денес 18:09 , ,

Kuka vo Volkovo

Број на соби: 8
Површина: 80
Денес 18:07 , ,

Kuka vo Naselba Lisice do Trgovskiot

Број на соби: 8
Површина: 190
Денес 17:21 , ,

NOVA KUKA VO CAIR

Број на соби: 6
Денес 17:09 , ,

Kuka od 100m2 vo Zdanec

Број на соби: 4
Површина: 100
Денес 17:06 , ,

Kuka so deloven prostor

155 000 ЕУР

Број на соби: 3
Денес 15:46 , ,

Kuka od 125m2

80 000 ЕУР

Број на соби: 8
Денес 15:21
Линк
, ,

Ekskluzivna kuka vo Saraj

160 000 ЕУР

Број на соби: 6
Денес 15:19 , ,

Kuka od 100m2 vo Kisela Voda

Број на соби: 4
Површина: 100
Денес 14:11 , ,

Kuka vo Gazi Baba

130 000 ЕУР

Број на соби: > 10
Површина: 190
Денес 13:59 , ,

Kuka vo Indzikovo

33 000 ЕУР

Број на соби: 3
Површина: 90
Денес 13:50 , ,

Kuka vo Vlae

85 000 ЕУР

Број на соби: 5
Денес 13:46 , ,

Kuka vo naselba Cair

74 000 ЕУР

Број на соби: 8
Денес 13:22 , ,

Kuka od 118m2 vo Radishani

89 000 ЕУР

Број на соби: 4
Денес 12:51 , ,

Stan kaj Mavrovka nad restoran TIVOLI

115 000 ЕУР Намалена цена

Број на соби: 3
Површина: 100
Денес 12:38 , ,

Kuka vila vo Sopiste

680 000 ЕУР

Број на соби: > 10
Денес 11:56 , ,

Kuka od 280m2 vo Cair

80 000 ЕУР

Број на соби: 4
Денес 11:54 , ,

Kuka od 300m2 vo Skopje

230 000 ЕУР Намалена цена

Број на соби: 10
Кон почеток