Македонски | Shqip | English |

Продажба на куќи и вили на продажба на едно место по екстра цени!

Оваа категорија е идеална за секој оној кој што сака да разгледа или да објави огласи за продажба на куќи или на вили за продажба во Скопје и во останатите градови и туристички центри во Македонија со само еден клик!

Тука ќе можете да најдете куќи и вили охрид, вили во маврово, вили во берово, или пак да извршите продажба на куќи од секаков вид - луксузни куќи во скопје, викенд куќи, како и куќи со базен скопје и вон градот на лесен и навистина едноставен начин преку регистрирање на оглас!


Денес 20:39 ,

Kuka vo nasleba Prebeg vo Stip

65 000 ЕУР Price Reduced

Број на соби: > 10
Денес 19:44 , ,

Kuka vo selo Orovnik

Број на соби: > 10
Денес 19:42 , ,

Kuka vo Butel 2

270 000 ЕУР

Број на соби: 8
Денес 18:46 , ,

Продажба на куќа

Број на соби: 7
Денес 18:43 ,

Kuka vo centarot na Prilep

200 000 ЕУР

Број на соби: 8
Денес 17:46 , ,

KUKA VO BUTEL 2

Број на соби: > 10
Денес 16:55 , ,

Kuka vo selo Orovnik

Број на соби: > 10
Денес 16:28 , ,

Kuca vo N.Zelezara

310 000 ЕУР

Број на соби: 9
Денес 15:45 , ,

Kuka vo Radisani

160 000 ЕУР

Број на соби: 9
Денес 15:15 ,

Kuka vo centarot na Tetovo

250 000 ЕУР

Број на соби: 10
Денес 14:28 , ,

Kuka od 444m2 vo Radishani 3 vlez

110 000 ЕУР

Број на соби: > 10
Денес 14:07 , ,

Kuka i baraka vo naselba Singelik

80 000 ЕУР

Број на соби: 3,5
Површина: 200
Денес 13:58 , ,

296m2 Plac so Kuka vo Przino

135 000 ЕУР

Број на соби: 5
Денес 13:33 , ,

Kuca

159 000 ЕУР

Број на соби: 8
Денес 13:02 ,

Kuka

1 ЕУР

Број на соби: 8
Денес 11:59 , ,

Kuka so stolarska rabotilnica

149 000 ЕУР

Број на соби: 3,5
Денес 11:53 ,

Kuka vo Kicevo

Број на соби: 6
Површина: 180
Денес 11:39 ,

Trokatna kuka vo Ohrid

90 000 ЕУР

Број на соби: 10
Денес 11:37 , ,

KUKA VO BUTEL 2

170 000 ЕУР

Број на соби: > 10
Денес 11:35 ,

Shitet shtepi 250m2 banim dhe 3 duqane

38 ЕУР

Број на соби: 8
Денес 11:04 , ,

DVE KUKI VO RADISANI

Број на соби: > 10
Денес 10:59 , ,

Продажба на куќа

120 000 ЕУР

Број на соби: 4

Како да извршите продажба на куќи и продажба на вили на најбрз начин?

Огласете се - доколку не објавите оглас или пак не се рекламирате, луѓето не би знаеле дека вие воопшто сакате да направите продажба на куќи, или дека имате вили за продажба.

На Пазар3 ќе можете да го сторите тоа, бидејќи ние важиме за најголемото купопродажно место во Македонија кое ќе Ви помогне вашите огласи за продажба на куќи или вили за продажба бидат видени од преку 70 000 дневни посетители!

Истражете ја цената - имајте на ум дека без разлика дали станува збор за продажба на куќи или пак вили за продажба, цената секогаш варира од едно место до друго.

На пример, цената за продажба на куќи во скопје е различна со самата продажба на куќи во охрид, или пак цената на вили во маврово е различна со оние вили во берово и тн.

За да знаете колку вредат вашите куќи и вили, најдобро е да се информирате околу цената, бидејќи на тој начин шансите за да продадете под цена се навистина мали, или пак воопшто не постојоат.

Направете мала реновација и објавете слика - цената не е секогаш фиксна кога се работи за продажба на куќи или вили за продажба, бидејќи некогаш, со мала инвестиција би можеле да ја зголемите атрактивноста на имотот за неколкукратно повеќе.

Откако ќе ги санирате штетите дококлу постојат, и објавите професионална фотографија на местата на кои се огласувате, бидете сигурни дека огромен број на клиенти ќе бидат заинтересирани за вашата продажба на куќи или вили!

Зошто Пазар3 е одлично место за продажба на куќи и вили?

Популарен веб сајт - со оглед на фактот што важиме за најголемото купопродажно и огласувачко место во Македонија со дневна посетеност од преку 70 000 дневни посетители, шансите за да извршите продажба на куќи, или пак на вашите вили за продажба се навистина огромни.

Зошто? Бидејќи вашите огласи нема да поминат не забележани поради големиот број на активни посетители и заинтересирани клиенти кои што би ги читале вашите огласи за продажба на куќи!

Лесни алатки - без разлика дали сакате да направите продажба на куќи и вили, или пак сакате да ја разгледате огромната понуда на куќи и вили охрид, вили во маврово, викенд куќи, вили во берово, луксузни куќи во скопје, и тн, со само еден клик ќе можете да ја исполните вашата потреба без никаков проблем!

Полето за пребарување, филтрите како и алатката за регистрирање на огласи ќе бидат секогаш тука за вас за да Ви помогнат да имате одлична прегледност на огласи или пак да објавите оглас за продажба на куќи и вили за продажба.

За крај, Ве советуваме да се придржувате кон правилата за огласување на нашиот сајт, како и кон објавување на одлично уредени огласи кои се лесни за читање и разбирање!
Кон почеток