Македонски | Shqip | English |

Огласи за продажба на куќи, вили и викендици

Најголема понуда на куќи, вили, викендици и други недвижности за продажба во Македонија.

 

Доколку Ве интересира каква е ситуацијата на пазарот на недвижности во Македонија кога е во прашање продажбата и купувањето на куќи и вили, разгледајте ги огласите на онлајн платформата за купување и продавање Пазар3.мк.


Денес 20:50 , ,

Kuka na podnozjeto na Vodno Przino

229 000 ЕУР

Број на соби: 10
Денес 19:42 , ,

Kuka vo Butel 2

270 000 ЕУР

Број на соби: 8
Денес 18:46 , ,

Продажба на куќа

Број на соби: 7
Денес 17:46 , ,

KUKA VO BUTEL 2

Број на соби: > 10
Денес 15:45 , ,

Kuka vo Radisani

160 000 ЕУР

Број на соби: 9
Денес 14:39 ,

KUKA NA BAIROT VO BITOLA

26 000 ЕУР

Број на соби: 3
Денес 14:06 , ,

Kuka i baraka vo naselba Singelik

80 000 ЕУР

Број на соби: 3,5
Површина: 200
Денес 11:37 , ,

KUKA VO BUTEL 2

170 000 ЕУР

Број на соби: > 10
Денес 10:39 , ,

Kuka 200m2 vo nas Dame Gruev

160 000 ЕУР

Број на соби: 6
Површина: 200
Денес 01:41 ,

Dolna Banica

30 000 ЕУР

Број на соби: 4
Вчера 22:09 , ,

Se prodava kukja vo S. Belchishta

1 ЕУР

Број на соби: 4
Површина: 100
Вчера 22:08 ,

Shtepi ne Gostivar

49 000 ЕУР

Број на соби: 4
Вчера 21:55 ,

KUKA SO GOLEM PLAC ZELEZNICKA

25 000 ЕУР

Број на соби: 5
Вчера 21:55 , ,

Kuka vo R'zanicino

67 000 ЕУР

Број на соби: 5
Површина: 190

Огласи од категоријата "Продажба на куќи и вили во Македонија"

Купувањето и продажбата на куќа не е едноставна одлука. При купување или продавање на било какви недвижнини, треба да се внимава на многу работи.

 

На Пазар3 секојдневно се огласуваат недвижности и тоа куќи за продажба во Охрид, Скопје, или другите градови низ државата, продажба на викендици во Маврово, Берово, вили со базен, и друго.

 

При огласувањето на недвижности на Пазар3 важно е да ги наведете оние детали кои им се важни на сите оние кои бараат да купат куќа или викендица. 

 

Прва работа е да направите убави слики од куќата на продажба, и да наведете во описот на огласот кои се карактеристиките на куќата. Површина, број на соби, број на спратови, греење, и секако цена и локација на куќата. Сите овие детали ја зголемуваат шансата за продажба на куќата по најдобра цена и во рекордно време.

Цената на куќите кои се продаваат во Скопје, секако се многу повисоки од цените на куќите и вилите на продажба во другите градови во Македонија. Меѓутоа, на Пазар3 се огласуваат голем број на недвижности со различни карактеристики, со што сигурно ќе најдете куќа или вила која ќе ги задоволи Вашите потреби во однос на цена, локација и карактеристики.
Кон почеток