Македонски | Shqip | English |

Чаир | Живеалишта | Куќи/Вили

19 фев. 12:54
Link:
, ,

Dve kuki vo Cair

95 000 ЕУР

Број на соби: 8
18 фев. 21:09
Link:
, ,

Kuka vo Cair kaj bolnicata

119 000 ЕУР

Број на соби: 10

Денес 09:21 , ,

Dve kuki vo ist dvor

Број на соби: > 10
Вчера 03:25 , ,

Kuka od 220m2 vo Cair

260 000 ЕУР

Број на соби: 6
19 фев. 23:15 , ,

Kuka vo Topaana 98m2 House for sale

130 000 ЕУР

Број на соби: 4
19 фев. 19:52 , ,

Shtepi ne Gazibabe 120m2

29 700 ЕУР Price Reduced

Број на соби: 4
Површина: 120
19 фев. 17:21 , ,

NOVA KUKA VO CAIR

Број на соби: 6
19 фев. 13:46 , ,

Kuka vo naselba Cair

74 000 ЕУР

Број на соби: 8
19 фев. 12:54 , ,

Dve kuki vo Cair

95 000 ЕУР

Број на соби: 8
19 фев. 11:56 , ,

Kuka od 280m2 vo Cair

80 000 ЕУР

Број на соби: 4
19 фев. 06:46 , ,

Nova kuka od 430m2

Број на соби: 7
18 фев. 21:09 , ,

Kuka vo Cair kaj bolnicata

119 000 ЕУР

Број на соби: 10
16 фев. 17:11 , ,

SE IZDAVAT DVE POSEBNI KUKJI

1 ЕУР / месечно

Број на соби: 2
Површина: 40
13 фев. 18:12
Link:
, ,

Kuka so golem dvor

160 000 ЕУР

Број на соби: 6
10 фев. 15:18 , ,

Kuka vo Cair

Број на соби: 6
Површина: 150
03 фев. 17:19 , ,

Kuka vo Gazi Baba

Број на соби: 5
02 фев. 19:43 , ,

Nova kuka vo Cair

Број на соби: 3
30 јан. 21:11 , ,

Kuka vo Cair

Број на соби: 5
27 јан. 23:14 , ,

Кuka vo Cair

170 000 ЕУР Price Reduced

Број на соби: 10
26 јан. 17:06 , ,

Kuka vo Dukancik

Број на соби: 7
18 јан. 19:56 , ,

Kuka vo Cair

Број на соби: 2
16 јан. 17:21 , ,

KUKA VO TOPANSKO POLE

Број на соби: 4
13 јан. 10:04 , ,

Kuka od 160m2 vo Gazi Baba

120 000 ЕУР

Број на соби: 5
Површина: 160
12 јан. 11:42 , ,

Kuka vo naselba Gazi Baba

Број на соби: 5
27 дек. 09:37 , ,

Kuka na Dzon Kenedi

120 000 ЕУР

Број на соби: 7
17 дек. 09:09 , ,

Nova kuka vo Cair

150 000 ЕУР

Број на соби: 5
16 дек. 18:19 , ,

KUKA VO GAZIBABA OPSTINA CAIR

95 000 ЕУР

Број на соби: 7
Површина: 100
08 дек. 18:05 , ,

Kuka vo Gazi Baba

Број на соби: 5
06 дек. 18:32 , ,

Kuka vo Cair

45 000 ЕУР

Број на соби: 4
24 ноем. 02:26 , ,

Kuka od 300m2 vo Skopje

45 000 ЕУР

Број на соби: 4
21 ноем. 02:06 , ,

Kuka vo Skopje

50 000 ЕУР

Број на соби: 3
19 ноем. 16:05 , ,

Dve posebni Kuki vo naselba Gazi Baba Gazibaba

45 000 ЕУР

Број на соби: 5
18 ноем. 18:04 , ,

Dvospratna kuka vo Cair

115 000 ЕУР

Број на соби: 8
Површина: 160
16 ноем. 21:34 , ,

Se izdava sprat od kuka

250 ЕУР / месечно

Број на соби: 3
Површина: 100
12 ноем. 16:50 , ,

Kuka od 340m2

157 000 ЕУР

Број на соби: 7
10 ноем. 16:21 , ,

Kuka sve so dokumenti vo red

45 000 ЕУР

Број на соби: 5
10 ноем. 13:32 , ,

Kukata e top

40 000 ЕУР

Број на соби: 4
08 ноем. 16:05 , ,

Kuka vo Gazi Baba Gazibaba

15 000 ЕУР

Број на соби: 3
Површина: 60
02 ноем. 18:29 , ,

PLAC SO KUKA VO CAIR

70 000 ЕУР

Број на соби: 4
01 ноем. 13:34 , ,

Kuka od 170m2

250 000 ЕУР

Број на соби: 5
Површина: 170
18 окт. 16:42 , ,

Kuka 68m2 + 234m2 dvor

Број на соби: 2,5
16 окт. 09:36 , ,

Kuka vo Plasticarska ulica ITNO

80 000 ЕУР

Број на соби: 3
09 окт. 18:30 , ,

Kuka od 200m2

140 000 ЕУР

Број на соби: 5
Површина: 200
Кон почеток