Македонски | Shqip | English |

Кратово | Живеалишта

07 фев. 21:17 ,

Del od kuka vo centar na Kratovo

18 ЕУР

Број на соби: 4
Површина: 90
23 фев. 22:51 ,

Kuka vo Kratovo

12 000 ЕУР

Број на соби: 4
03 јан. 13:08 ,

APARTMAN VO KRATOVO

Број на соби: 3
Површина: 70
14 дек. 21:07 ,

Povekenamenska semejna kuka

Број на соби: 6
Површина: 200
12 авг. 11:30 ,

Kuka vo Kratovo

Број на соби: 5
Површина: 100
26 јун. 16:41 ,

Kuka vo Centar na Kratovo

Број на соби: 7
Површина: 200
20 јан. 10:12 ,

Kuka vo Kratovo

Број на соби: 7
Површина: 200
04 јан. 22:22 ,

Kuka 120m2 vo Carina maala

Број на соби: 6
Површина: 120
21 ноем. 00:46 ,

Stara kuka vo Kratovo

Број на соби: 4
Површина: 110
06 јул. 11:45 ,

Kuka vo Kratovo

19 900 ЕУР

Број на соби: 4
18 ноем. 14:27 ,

Kuka od 90m2 vo Kratovo itno

25 000 ЕУР

Број на соби: 4
Површина: 90
01 апр. 06:28 ,

Kuka od 90m2 vo Kratovo itno

23 000 ЕУР

Број на соби: 4
31 мар. 12:10 ,

Kuka od 80m2 vo Kratovo

26 000 ЕУР

Број на соби: 4
Кон почеток