Македонски | Shqip | English |

Продажба, купување и огласи за изнајмување на станови

Во оваа категорија на Пазар3.мк се претставени сите огласи за станови, односно сите огласи каде се објавуваат станови кои се продаваат, изнајмуваат, огласи каде се купуваат станови и огласи каде се бараат станови за изнајмување. Голем избор на станови со слики, цена и опис на Пазар3.мк. 

01 дек. 08:19
Линк
, ,

Luksuzen stan od 178m2 vo Centar

230 000 ЕУР

Број на соби: 5
01 дек. 08:19
Линк
, ,

Luksuzen stan od 178m2 vo Centar

230 000 ЕУР

Број на соби: 5

Вчера 13:18 , ,

LUSKUZEN STAN VO ZLOKUKJANI

Број на соби: 4
Површина: 190
02 дек. 21:01 , ,

Kuka vo Taftalidze od 181m2

250 000 ЕУР

Број на соби: 6
02 дек. 20:33 , ,

Penthouse Stan 173m2

1 080 ЕУР Намалена цена

Број на соби: 4
02 дек. 10:29 , ,

Stan na Vodno

370 000 ЕУР

Број на соби: 6
01 дек. 12:32 , ,

EKSTRA STAN VO ZLOKUKJANI

Број на соби: 4
01 дек. 08:19
Линк
, ,

Luksuzen stan od 178m2 vo Centar

230 000 ЕУР

Број на соби: 5
01 дек. 08:19
Линк
, ,

Luksuzen stan od 178m2 vo Centar

230 000 ЕУР

Број на соби: 5

Станови огласи

Пазар3 е најголемиот огласник за станови во Македонија, каде се врши продажба на станови и изнајмување на станови од физички лица, агенции за недвижности и претпријатија како Adora градба, Diamond станови, Bortas станови, Cevahir Sky City, Atlantis станови Велес, и други.

Дополнително, на Пазар3.мк има опција да регистрирате оглас доколку купувате стан. Едноставно регистрирајте оглас со налов "Kupuvam stan", наведете ги информации околку тоа какви видови на станови Ве интересираат, на која локација, површина, ниво на опременост и слично. 

Можноста за филтрирање на огласите по локација, цена и сл. дополнително ја олеснува Вашата потрага при купувањето или изнајмувањето на стан.

 

Продажба на станови од претпријатија

Погледнете ги сите огласи - на Пазар3 се продаваат станови за сечиј вкус!

Со селектирање на опцијата Претпријатија, или пребарување со клучни зборови "Нови станови" може да ги погледнете огласите за продажба на нови станови, станови во изградба и становите кои се продаваат од страна на агенциите за недвижности.

На Пазар3 се продаваат станови од BISI центар Скопје, Lychnidos Residence II Охрид, Garden Inn станови Скопје, Golden Art станови Скопје и други.  

 

Продажба на станови од физички лица  

Купувањето на стан од физичко лице, односно купување на стан директно од сопственикот на станот, е начин да ги избегнете трошоците за посредување, меѓутоа од друга страна, подготовката на целосната документација останува на Ваша одговорност.

 

Без разлика дали Ве интересираат станови со помала квадратура или поголеми станови, Пазар3 нуди голем избор, па сигурно ќе најдете стан во Скопје, Охрид, Битола, Тетово, Куманово, Штип, Прилеп, Струмица, Тетово, Гостивар или некоја друга локација во Македонија.

 

Пазар3.мк секојдневно е посетуван од илјадници корисници кои се во потрага по стан, без разлика дали тоа е стан за продажба, купување или издавање. Искористете ја можноста која ја нуди онлајн огласникот за да остварите лесна, брза и едноставна купопродажба на станови!
Кон почеток