Regjistroni Pazar3 llogari dhe fitoni 50 denarë.

Ispravuvaci za akumulatorski baterii za viljuskari

Shpallja e kompanisë Shitet nga: Атомик 22 Tet 21:49 Kyçuni në kompani për të bërë ndryshime
Исправувачи за акумулаторски батерии за вилушкари

Вршиме поправка или ремонт на полначите за тракциони и стационарни акумулаторски батерии.
Нудиме и модернизација на постојните стари исправувачи, со вградување на примарна или секундарна регулација за автоматско полнење на акумулаторските батерии.
Со помош на ваквата регулација се овозможува максимално полнење на батериите а воедно и продолжување на векот за експлоатација на истите.
Произведуваме и уреди за следење и испитвање на акумулаторските батерии.


Сервис на електро-виљушкари

Вршиме сервис и поправка на сите видови на електро виљушкари. Во зависност од состојбата на виљушкарот, вршиме мали корекции, поправки или целосен ремонт на електронскиот управувачки дел.
Дел од корекциите вклучуваат вградување на целосно нови елекронски управувачки блокови за регулирање на погонскиот, хидрауличниот и серво моторот.
Вршиме сервис на сите типови на вилушкари, било да се со транзисторска, тиристорска или регулација со склопки.
Располагаме со резервни делови за повеќе типови на електровиљушкари.


Сервис на електромотори

Премотување на статорските и роторските намотки кај едносмерни и асинхрони електромотори

Сервисирање и ремонт на едносмерни и асинхрони електромотори.
Премотување на трансформатори.
Атомик
Сервис на електрични вилушкари, Исправувачи на акумулаторски батери, сервис на електромотори, услуги во индустриска електроника.
Visit our store page
ул. Јане Сандански бр.2, Show on the map
+389 75 210 747

atomik.mk

Атомик
+389 75 210 747
Leaflet
Në fillim