Regjistroni Pazar3 llogari dhe fitoni 50 denarë.

SVP-533 Masina za proizvodstvo na betonski blokovi

20 700 EUR

Shpallja e kompanisë Shitet nga: METALIKA 14 Maj 08:47 Kyçuni në kompani për të bërë ndryshime
Leaflet
RVP-5000 Avtomatska masina za blokovi i bekaton 130 000 ЕУР
VPS-2000 Masina za bekaton i betonski elementi 32 300 ЕУР
RVP-3000 MЕTALIKA Masina za blokovi i bekaton 105 000 ЕУР
BS-30 Betonska baza beton mikser -
Lloji i shpalljes
Shitet
Reklamuar nga
Kompani

SVP-533 DB Мобилна блок машина.

Ознаката „ДБ“ е додадена како резултат на поседување на бункери за складирање на бетон и распрскувачи за бетон.

Машината SVP-533 DB е само-погонски, хидрауличен вибро-преса за производство на бетонски блокови.

SVP-533 DB прави елементи на бетонска плоча (бетонска писта), или кога се додава вибро плоча, тоа прави елементи на дрвена основа.

Овој вид машина прави елементи од 6-33 см (5 блока 20х20х40 см во една мувла), под дејство на хидрауличен притисок и вибрации што дејствуваат од горната страна на калапот.

Машината се контролира преку електрични и хидраулични команди.

Бетонот е доведен со виklушкар или натоварувач, додека машината е стартувана во сите правци со хидро мотори.

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ НА машини за блокови „SVP-533 DB METALIKA“:

Можност за дополнителна исплата за дополнителна опрема со која машината би била неподвижна и како таква може да произведе абетонски коцки и рабници.
Мобилен вибро-прес за производство на бетонски блокови
Тежина: 2.700 кг
Висина на бетонски елементи: од 50мм до 330мм
Инсталирана моќност: 5,5kW
Напонски приклучок: 3x400
Погон: Хидраулика
КАПАЦИТЕТ (блокови 20x20x40cm): 4.800 парчиња / 8ч
„МЕТАЛИКА“ е фабрика која произведува машини за производство на бетонски додатоци, бетонски миксери, бетонски основи, комплетни автоматски линии за бетонски додатоци и дополнителна опрема.

Традицијата потекнува од 1973 година, извезуваме во 48 земји низ целиот свет, референците можете да ги видите на нашата веб-страница.

Во фабриката „МЕТАЛИКА“ се вработени 135 работници, фабриката од 6.000 м3 ги има сите машини за целосен процес на производство, од подготовка и ласерско сечење на метал, преку свиткување и обработка на ЦПУ, до делови за заварување и склопување.

„МЕТАЛИКА“ зазема водечка позиција во Источна Европа во производството на вибро преси за бетонски додатоци.

За повеќе информации, контактирајте не или посетете.
METALIKA
„МЕТАЛИКА“ е фабрика која произведува машини за производство на бетонски производи (вибрирачки преси за бетонски елементи), бетонски миксери со различен капацитет, бетонски основи со различен капацитет (од 15м3 до 90м3), комплетни автоматски и полуавтоматски линии за производство на бетонски фенси производи. Традицијата за производство на вибропрес за бетонски елементи е околу од 1973 година, извезуваме во 48 земји низ целиот свет, можете да ги видите референците на нашата веб-страница. Во фабриката „МЕТАЛИКА“ се вработени 135 работници, фабриката од 6.000 м3 ги има сите машини за целосен процес на производство, од подготовка и ласерско сечење на метали, преку свиткување и обработка на ЦПУ, до заварување на делови и склопување. „МЕТАЛИКА“ зазема водечка позиција во Источна Европа во производството на вибрирачки преси за бетонски фенси производи и производи од бетон.
Vizitoni faqen e biznesit tonë
Milosava Vlajica 116e, Sopot Tregoje në hartë
+381066232223
http://www.metalika.rs/
Leaflet
RVP-3000 MЕTALIKA Masina za blokovi i bekaton 105 000 ЕУР
BS-30 Betonska baza beton mikser -
VPS-2000 Masina za bekaton i betonski elementi 32 300 ЕУР
RVP-5000 Avtomatska masina za blokovi i bekaton 130 000 ЕУР
Në fillim