Regjistroni Pazar3 llogari dhe fitoni 50 denarë.

IP Home & Office vrabotuva Otvoreni se 7 rabotni

Shpallja e kompanisë Kërkohet punë nga: IP Home & Office 22 Nën 15:21 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Leaflet
IP Home & Office е иновативна информатичка компанија специјализирана за развој на паметни решенија базирани на Internet of Things. IP Home & Office работи на кул и иновативни проекти кои ги инспирираат и мотивираат вработените да го извлечат најдоброто од себе при совладување на нови информатички и технички предизвици. Како член на нашиот тим лоциран во Скопје, ќе играте интегрален дел во креирањето на напредни решенија кои ја применуваат IoT технологијата за подобрување на животите на луѓето. Компанијата нуди можност за работа во креативна и пријатна средина која нуди силен поттик за личен развој и професионален напредок. Како наш вработен ќе имате автономија да донесувате одлуки и да иновирате решенија. Тимскиот дух и напредокот на секој член на нашиот тим се наш врвен приоритет.

Доколку се препознавате како дел од нашиот тим Ве покануваме да доставите Апликација и да станете дел од тимот за следните позиции:

1.Софтверски инженер / Програмер (Mobile App Development)
● Одлично познавање на ReactNative
● Претходно искуство со развој на мобилни апликации на Andoid и IOS

2.Софтверски инженер / Програмер (Frontend Development)
● Одлично познавање на JavaScript и ReactJS
● Искуство во работа со StyledComponents
● Одлично познавање на веб концепти во програмирање

3.Софтверски инженер / Програмер (Backend Development)
● Одлично познавање на JavaScript и NodeJS
● Одлично познавање на веб концепти во програмирање
● Одлично познавање на релациони бази на податоци

4.Хардверски инженер
● ВСП степен стручна подготовка - Електротехничи факултет

5.Електроничар
○ Предност имаат кандидати со искуство во програмирање микроконтролери, raspberry pi, arduiono и слично

6.Електроинсталатер
○ Искуство со електрична инсталација во објекти

7.Електроничар за комерција
○ Комуникативни, спремни за нови знаења

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените услови, потребно е да испратат кратка биографија на македонски јазик на е-маил: [email protected]

Контактирани ќе бидат само кандидатите кои ќе бидат повикани на интервју
IP Home & Office
Leaflet
Në fillim