Regjistroni Pazar3 llogari dhe fitoni 50 denarë.

SMETKOVODSTVENI USLUGI I REGISTRACIJA NA FIRMI

1 000 MKD

Shpallja e kompanisë Shitet nga: ДиД ЕКСПЕРИЕНС ДОО СКОПЈЕ 12 Nën 09:07 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
ДиД ЕКСПЕРИЕНС ДОО СКОПЈЕ
078504376
Лиценцирано друштво за сметководство,ревизија и даночно советување ДиД ЕКСПЕРИЕНС ДОО СКОПЈЕ преку своите овластени сметководители ги врши сите сметководствени услуги за големи,средни и мали трговски друштва,непрофитни организации,трговци поединци:
-Финансиско сметководство
-Производствени калкулации
-Малопродажба и големопродажба со повеќе магацини
-Девизно работење
-Пресметка на плати и МПИН
-Пресметка на ДДВ
-Пресметка на Е-ПЕРСОНАЛЕН ДАНОК
-Пријава/одјава во АВРМ и ФЗОМ
-Регистрација на фирми-ГРАТИС
-Изработка на бизнис планови
-Ликвидација на фирми
-Даночно советувањe и обуки

Контакт:
077/879-044 Дана Апостоловска
078/504-376 Драган Радески
маил:
[email protected]
ДиД ЕКСПЕРИЕНС ДОО СКОПЈЕ
078504376
Në fillim