Regjistroni Pazar3 llogari dhe fitoni 50 denarë.

PREVOD OD ANGLISKI NA MAKEDONSKI I OBRATNO

Shpallja e kompanisë Shitet nga: SEMINARSKI-DIPLOMSKI-MAGISTERSKI-TRUDOVI 01 Pri 21:57 Kyçuni në kompani për të bërë ndryshime
Lloji i shpalljes
Shitet
Reklamuar nga
Kompani
Komuna
Shkup
ПРЕВОД ОД АНГЛИСКИ НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК И ОБРАТНО СО И БЕЗ ЗАВЕРКА ОД ОВЛАСТЕН СУДСКИ ПРЕВЕДУВАЧ

Квалитетен и брз писмен превод на вашата веб страница, литературен и стручен превод на разни материјали и текстови, документи или кореспонденција од следниве области:

- ЕУ
- право
- економија
- финансии
- сметководство
- политика
- медицина
- градежништво
- електротехника
- механика
- мултимедија
- маркетинг
- прехранбена индустрија
- образованиеСудски превод на документи за кои е потребна заверка, односно, печат од овластен судски преведувач и тоа:

- сведителства
- дипломи
- уверенија
- изводи од матични книги
- изводи од судски регистри
- возачки дозволи
- деловни договори
- нотарски акти
- извршни акти
- полномоштва
- законски акти
- статути
- сертификати и потврди
- судски покани
- пресуди
- патенти
- писма за намера
- записници
- изјави
- дозволи
- упатства за користење/прирачници
- и други документи за кои е потребна заверка.-----------------------------------------------------------------------КОНТАКТ:

Телефон / VIBER: 070/214-551 & 070/786-789

E-MAIL: [email protected]

FACEBOOK: https://www.facebook.com/iq.intelligencecenter/

SKYPE: iq.intelligencecenter

WEB PAGE: www.iq.com.mk

-----------------------------------------------------------------------

Доверете ги своите преводи на стручен и овластен судски преведувач.
Квалитетот не е случајност – Квалитетот е загарантиран!


Ве очекуваме!
IQ Intelligence Center
070/214-551
www.iq.com.mk
SEMINARSKI-DIPLOMSKI-MAGISTERSKI-TRUDOVI
Професионална изработка на едукативни трудови според ЕКТС критериумите,(академски стил на пишување): ТРУДОВИ ОД СИТЕ НАУЧНИ ОБЛАСТИ: - Докторски дисертации - Магистерски трудови - Специјалистички трудови - Дипломски трудови - Семинарски трудови - Проектни задачи - CV + Мотивационо писмо (МК&EN) - Мини есеј и истражувачки проекти - Табеларно прикажување на податоци - Power point презентации - Бизнис планови - Анализа на случај - Спроведување на истражување - Трудови на слободна тема - Анкетни листови - Прашалници - ЛЕКТОР по МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК со Уверение и печат ............................................................................................ Судски и стручен ПРЕВОД (АНГ <=> MAK) од сите области: - Вршење на писмен превод во која било област: *Право *Економија *Медицина, *Информатичка технологија *Психологија *Социологија *Филозофија *Земјоделство *Бизнис итн. со соодветно форматирање на текстот согласно формата и содржината на оригиналот, како и според потребите на клиентот. - Лични документи - Правни и судски документи (одлуки, пресуди, барања, тужби, жалби, договори, покани итн.) - Сведителства, дипломи, уверенија, сертификати, потврди итн. - Разни дозволи - Изјави - Препораки - Разни изводи и извештаи вклучувајќи и изводи од матичната евиденција и финансиски извештаи - Договори - Полномоштва М-р Весна ИВАНОВА (Овластен судски преведувач) ............ Поради професионалната тимска работа во нашето работно биро,овозможуваме навистина брза изработка - работејќи според конструктивните ЕВРОПСКИ критериуми. За нашите верни клиенти, следуваат и големи поволности. Трудовите се изработуваат ПОЕДИНЕЧНО, за секое лице!!! Цена по договор.
Vizitoni faqen e biznesit tonë
ул. Васко Каранѓелески бр.23 Tregoje në hartë
070 786-789
http://iq.com.mk/
SEMINARSKI-DIPLOMSKI-MAGISTERSKI-TRUDOVI
070 214-551 / 070 786-789
Leaflet
Në fillim