Regjistroni Pazar3 llogari dhe fitoni 50 denarë.

LED SVEKI LED CANDELS

116 MKD

1 399 MKD

Shpallja e kompanisë Shitet nga: EMI MEDIA Dje 11:57 Kyçuni në kompani për të bërë ndryshime
EMI MEDIA
Ventilacija klimatizacija aspirator -
Fiskalni rolni 57mm i 79mm 17 МКД
Krevet na sprat shtrat në dysheme 12 500 МКД
Masina secenje 695 ЕУР
Lloji i shpalljes
Shitet
Reklamuar nga
Kompani
Komuna
Shkup
Pajisje
Të tjera
цена 116.5 денари ( 1.90 euro) +ддв 18% едно парче

СОДРЖИНА:
• 12 индивидуални свеќи на полнење
• 12 матирани пластични чаши за свеки
• 1 сталак за полнење на свеќите
• 1 AC адаптер

КАРАКТЕРИСТИКИ:

• Свеќите имаат светлост како природните свеќи
• LED свеќите не ослободуваат дим,не содржат восок и не се канцерогени
• Отпорни се на ветер
• Мала волтажа по свеќа
• Нема ризик од пожар

УПОТРЕБА:

• Ставете ги свеќите на полнење во сталакот
• Уклучете го џекот од адаптерот во грлото на сталакот за полнење- црвената сијаличка означува дека полнењето е во процес
• Уклучете го адаптерот во штекер за струја
• Полнете 6 часа и свеќите ќе можат да светат скоро 10 часа
• Слабиот пламен е знак дека свеќата треба да се полни

ВНИМАНИЕ!

• ON/OFF да се притисне за секоја свеќа и во текот на полнењето,СИТЕ СВЕЌИ ДА СЕ ИСКЛУЧАТ
• Да се користи само AC адаптер за полнење
• Да се чува подалеку од огин и екстремно високи температури
• Да не се ставаат свеќите во било каква течност
• 2 Ni-MH батерии за полнење во внатрешноста на свеќите после подолг период ако не се користат можат да откажат

УПАТСТВО ЗА ДЕПОНИРАЊЕ

Ni-MH батериите се дизајнирани да се полнат околу 500 пати. Кога веќе нема да можат да се полнат, треба да се отстранат. Истрошените батерии сепак се производи кои можат да се рециклираат и не треба да се фрлат и ако можете вратете ги во набавниот центар.

price 116.5 den ( 1.90 euro ) + tax 18% per pcs

CONTENTS :
• 12 individual candles filling
• 12 frosted plastic cups for candles
• 1 charging stand for candles
• 1 AC adapter

FEATURES :

• Candles are like natural light candles
• LED does not release smoke candles do not contain wax and is not carcinogenic
• Resistant to wind
• A small voltage on candle
• No risk of fire

USE:

• Place candles filling in stall
• Turn on the plug of the adapter into the neck of the stall polnenje- red light indicates that charging is in process
• Turn on the adapter into an electrical outlet
• Charge 6 hours and candles can be lit about 10 hours
• Weak flame is a sign that the candle should be charged
CAUTION!

• ON / OFF to squeeze each candle during charging, all the candles to exclude
• Use only the AC adapter for charging
• Keep away from fire and extremely high temperatures
• Do not put candles in any liquid
• 2 Ni-MH rechargeable batterie
EMI MEDIA
Delovi za kompjuteri i dodatoci ,galanterija i oprema
Vizitoni faqen e biznesit tonë
NARODEN FRONT 23 /5-2 Tregoje në hartë
+38970219309
EMI MEDIA
+38970219309
EMI MEDIA
Stolici fotelji armchairs  kolltuqe karrige 600 МКД
Kolicka Chicco Sprint so korpa za bebe 69 ЕУР
Congas Bongos Bongo LP MAINL -
INOX ROSTFRAJ GASTRO oprema lavabo lavaman -
Në fillim